Zeynnnn ayeylul-151 16 haftalıkti bende erkek hissediyordum en başından beri o yüzden doktora emin misiniz diye ısrar ettik hatta 😅 önce %95 dedi sonra %99 kız dedi. O zamandan sonra gitmedik hastaneye şuan 23 haftalığım
ayeylul-151 Zeynnnn yaaa pipi değil yani o görüntü 🙈 bende bacak arası boş gördüm ama doktor yorumda bulunmadı erken dedi
Zeynnnn ayeylul-151 değilmiş 😅. Boş olunca kız diye düşünüyor insan ama hayırlısı bakalım ne zaman öğreniceksinz cinsiyeti
ayeylul-151 Zeynnnn bana bayramdan sonra dedi çok uzun ama 🙈 nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama hep yanılan postlar görüyorum sosyal medyadada değişen cinsiyetler çıkıyor karşıma falan bekle en iyisi de diyorum. Arada çok kaldım bende
Zeynnnn ayeylul-151 değişen cinsiyetler kafalarimizi çok karıştiriyor gerçekten dün gittim doktora 24 haftalık kesin kız dedi bu saatten sonra da değişmez heralde artık 😅
Berc @Asyamomy27 @1202 @Eymenkuzusu @Mavili1480 @Melissayda @Sara_bebek @Baran3535_ @1Ali @Meltemanneolsun @Talentedmom @Elamomy @ZeynepDuru17 @zaremamysa  10+6 karından ultrason  Kızlar bana da bir yorum yapar mısınız çok ama çok merak ediyorum