Anneoluyorumhello @Asyamomy27 @1202 @Baran3535_ @Eymenkuzusu @Mavili1480 @Melissayda @Sara_bebek @1Ali @Meltemanneolsun 🙌🏻💕 Kız demiştiniz doğru tahmin bugün doktorum %100 kız dedi 🥰💕
Sara_bebek Mavili1480 merhaba ben size kiz demiştim galiba bir oglunuzda vardi profilinizden aklimda kalmişsiniz bebisinizin cinsiyeti belli oldumu?
2prensannesiii20 Mavili1480 bende tahminde bulunmanızı istiyorum ama görsel yükleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz
Tugba29_ Anneoluyorumhello çok erken 12 artı ikide bana kız dediler şuan 14 haftayı geçiyorm gitsem kesin söylermi
Ananim Anneoluyorumhello benimde tam 12+5 te randevum var inşallah bende öğrenebilirim 🥰 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah🧑🍼🌸
Zyn0976 Bana da bakarmısınız lütfen doktor ikidir gidiyorum bir tahminde bulunmuyor 13 haftalık çift yumurta ikizleri bakarsanız mutlu olurum çok merak ettim ya
Anneoluyorumhello Tugba29_ Cihazın kalitesine bağlı biraz da doktorum o kadar net ki %100 kız dedi ve tabi bebişin pozisyonuna bağlı görmeside dikkatli baktım ben de ilk oğlum var biyerlerde bir çıkıntı var mı dıye ama hiç bişey yoktu belliydi yani gösterdi bebiş
Anneoluyorumhello Tugba29_ Oğlumuda 5 yıl önce 11 haftalıkken öğrendim ☺️ bacak arası acık direk göstermişti