Tubaaanurrr Arkadaşlarr merhaba tetanoz aşısını aranızda üç doz attıran varmı acaba sağlık ocağından hemşire aradı bugün üçüncü doz için aradıkar iki doz attırmıltım üçünvü dozdan haverim yoktu🙃
NisaO Tubaaanurrr 2 doz oluyo diye biliyorum bana 3. İçin 6 ay sonrasını söyledi ve hamileliğim bitiyor o zamana da yaptırmayı düşünmüyorum yani 2 dozu hamilelikte
Gulgul0608 Tubaaanurrr canım banada toplamda 5 doz demişlerdi fakat bunun iki dozu hamilelikte yapılıyor 3. doz 6 ay sonra istersen yaptırabilirsin dmeişlerdi seni neden bu kadar erken çağırdılarki ? kaç ay geçti olalı
Pinkyy Tubaaanurrr canım bende hamile kalmadan önce 1.dozu,hamile kaldıktan sonrada 2.dozu yaptırdım,sağlık ocağındaki ebe 5 dozluk tarih verdi,3.dozdan sonrası doğumdan sonra oluyor genelde ve bi daha hayatının sonuna kadar tetanoz vurulmuyorsun..
Elvn Refref nsl bitehlikesi var ben yarari oldugunu duydm bizi ve bebegimizi dogumhanedeki kesici aletlerin mikroplarndan koruyormus ve bu eskiden beri var cok zararli olsaydi annelerimiz asi olmzdi ve bize zarari olrdu dye dusunyrm
Tubaaanurrr AyEr aynen canım bende öyle biliyordum bugün gidicem 3. Dozu olmak isteöediğimi söyliycem
Tubaaanurrr Gulgul0608 en son 24 . Haftada oldum ikinci dozu aradan 11 hafta geçti bakalım bıgün gidicem olmak istemediğimi söylerim
Gulgul0608 Tubaaanurrr ya o kadar kısa sürede yapmazlar saçmalamışlar yelefonla sor bence gitme boşunanonn için
Nursemomm Refref evet sizin şu an dediğiniz çok boş ! Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin tetenoz aşısı olmayıp bu virüse maruz kalan anne ve bebeğin ölüm oranı %70
Refref Neden başka ameliyatlarda tetanoz aşısını olmak zorundasınız demiyorlarda sadece gebelikte Doğum için istiyorlar hiç düşündünüz mü