Catperson İyi akşamlar, reglim 3 gün gecikti, test yaptım ben de. Erken gebelik testlerinde sanki silik çizgi var ama normal testlerde yok gibi duruyor. Yarın kan testi yapmayı da düşünüyorum ama heyecandan duramadım sizlere de sormak istedim görüşlerinizi.
Liddle_mom Catperson kasetlerde yok gibi ama erken testlerde var canim kan ver yarin istersen netlessin
Catperson Sonnenfrau teşekkür ediyorum 🙏 kan testi aklımda onun için de beklemeliyim yoksa yarın versem belli olur mu acaba? Mentesss bir akşamda dört test yaptım iki üç gün bekleyemeyebilirim kan testinde netleşir belki bu arada ben yine devam ederim test yapmaya heralde. Teşekkür ediyorum🙏
Mentesss Testler bazen yanıltabiliyor cnm en sağlıklısı kan testi bekleyebilirim dersen 2 3 gün sonra tekrar yap sonra kan testi verirsin
Mentesss Catperson bnde çok sabırsızım bu test konusunda 3 aydır deniyoruz ama testler yanılttı hep beni erken gebelik testi silik çıkmıştı 3 kere 2 gün sonrasın da kan vericektim ertesi gün Regl oldum siz yarın kan testi verin inşallah hayırlısı olur hakkınızda 🤲
rabiayy Catperson canım var gibi duruyor. Verecek misin kan bugün ? Sonucunu bana da yazar mısın? Çünkü bende kan vereceğim korkuyorum nasıl çıkar acaba diye
Catperson rabiayy merhaba, evet bu sabah kan verdim, sonucu yarın öğrenebilirmişim. Siz ne durumdasınız?
rabiayy Catperson bende yarın sabah vereceğim. E nabızdan kontrol et canım oraya düşer belki 🌸😁 hadi hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Catperson rabiayy hemşire doktorun onaylaması gerektiğini söyledi e nabızda çıkmaz buraya gelmeniz lazım dedi ama ben yine kontrol ediyorum tabi. İnşallah güzel haberler alırsınız siz de 🙏
Rapunzelll6333 Evet var gibi görünüyor cnmm belki geç dollenmedir kaset testtede ben gördüm yani görünüyor çok hafif 🥲hayırlı olsun
Catperson Rapunzelll6333 teşekkür ediyorum 🥰 kan da verdim 194 çıkmış değer daha çok küçük dedi aile hekimi 😃