Fatmadmr37 Nisbaral evet ben hatta en son dedim ki kusucam şimdi agzimdaydi resmen. Tamam hemen bekle geçecek dediler ve yemin ederim saniyesinde geçti gitti o ilaç hamilelikte de olsa şıp diye kesse diyorum 😅
Nisbaral Fatmadmr37 bulantı cidden çok felaket birşey hamilelik boyunca midem bulamdı ama kusmadım bi şeker yükleme testi sonrası istifra etmişligim var 😄😄
Nisbaral Minikturtageliyor genel anestezi sonrası ayılmak bebeğe bakmak çok zordur sersemleştiriyor insanı spinal bencede iyi gibi😄
Minikturtageliyor Nisbaral şey gibi bütün gece içmişimde ayılmaya çalışıyormuşum gibi ahahhssh İşin gerçeği isteyenler, korkanlar anesteziyi almak zorunda kalıyorlar ama korkunuz, endişeniz yoksa spinal daha sağlıklı bence 🤭
Mervecnplt Nisbaral Bence spinal anestezi. Çok şükür bel ağrısı baş ağrısı hiç bir şey yaşamadım. Karın bölgesi uyuşukluğunuz uzun süre geçmediği için ağrılarınız da geç başlıyor bu sizin için avantaj oluyor. Bebeğinizi hemen görüyorsunuz ve ameliyat işleminiz bitince direk odaya geliyorsunuz bebeğiniz muhtemelen sizden önce geliyor 😊 🌸
Nisbaral Mervecnplt teşekkür ederim bence de spinal daha iyi gibi insallah ağrılada kalıcı birşey yaşamam☺️🌸
Canpamu Nisbaral preklemsi geçirdiğilm için ilk gebelikte genel anestezi olmuştum bunda ise spinal oldum bence spinal daha iyi genelde uyandıktan sonrası çok kötüydü benim öyle geçti rahatsızlığımda etkileniş olabilir bebeğimi görememiştim. Spinalde bana sakinleştirici verdiler ağrı vs hissetmedim heyecandan dolayı ikiz gebelikti daha hızlı toplandım ancak bel ağrım ara ara vuruyor o kötü
Fatmadmr37 Nisbaral evet benim doktorum da ameliyata gittigimde ne seçtin dedi spinal dedim çok iyi yapmışsın demisti.
Nisbaral Mervecimmm teşekkür ederim panik atak yok sadece ağrı kalıcı olurmu diye korkuyorum insallah sorunsuz geçer🌸
Bebebebem Nisbaral 3 doğum yapmış biri olarak 2 genel 1 spinaldi kesinlikle genel diyorum spinalde de çok iyi bir anestezi doktoruysa güvenin diyorum spinalde çektiğim baş ağrısını tarif edemem genel anestezide de uyandığınız an ağrınız oluyor ama sürekli ağrı kesiciler isterseniz geçiyor şimdi olsam yine genel isterim spinalde ki o uyuşukluk beni çok rahatsız etmişti ve sonra yaşadığım baş ağrısı tarif edilemez
Yazmelegi_ Nisbaral genel oldum Bidaha olsa genel olurum, ağrı sızı ile uyanmadım 1 saatte kendime geldim uyandım hersey bitmişti sersemlik vs de yaşamadım 18 ay oldu herhangi bir sorun da yasamadim
Nisbaral Yazmelegi_ ben burun ameliyatı olmuştum genel anestezili sürekli uyumak istiyordum ayılamamıştım o da kişiden kişiye değişiyor galba ya
fatsfats-92 Fatmadmr37 Ay iyi bari en azından problemin biri gitti teşekkür ederim 😂😂 Tansiyon vs de de mi ilaç yapıyorlar🥲
fatsfats-92 Nisbaral Aslında yapılır daha sağlıklı ama ağrısı inanılmaz yüksek benim için çok zordu hele ilkler daha uzun sürüyor 😂 Şimdi mecburi sezeryan olacak inşallah daha kolay olur diyorum ki normal doğum kadar ağrısı olamaz ameliyat ağrısı😂
Nisbaral fatsfats-92 ben kendimde o gücü göremedim valla insallah iyi geçer😄 sizinde yakındı sanki dimi gününüz
Esra1139 fatsfats-92 normal doğum ağırısından daha kötüdür eminim ki ameliyat ağrısı bi kaç gün kambur geziyosunuz resmen