Kumsalzeyus Beyazmelekkk hayır sezeryan olacağı için 38 ya da 39 . Hafta içinde oluyor ya 10 gün içinde sezeryan olacağım o yüzden asistan filan demedi takvim açıklanınca o 10 güne denk gelirse bakacak gelmezse bende bilmiyorum ne yapacağım ı
Beyazmelekkk Kumsalzeyus denk gelirse verecek mi benim dr a denk geliyor 4 Mart . Benimde 38+5 oluyor tam. Acaba verirler mi bana kendi Dr uma
Kumsalzeyus Beyazmelekkk rica et konuş bir şey kaybetmezsin hem denk gelip girmemesi saçma olur bilmiyorum banane yapacak mart takvim belli olmasını bekliyorum
Beyazmelekkk 221202 gerçekten mi benim gittiğim Dr neden vermiyor ya madem yasak . 25 Şubat’ta sizin kaçıncı haftanizda olacak hayırlı olsun bu arada
Beyazmelekkk Kumsalzeyus sizin ne zaman sezeryan ? Benim gittiğim Dr Mart başında ayrılıyormuş hastaneden. Haftayada kendisine son muayene için randevu almıştım. Zaten son dk şimdi hangi dr randevu alacağım ki. Kendisi de sezeryana gün veremiyoruz rastgele denk gelen doktora verecekler gününüzü dedi
Kumsalzeyus Beyazmelekkk kesin bir şey yok verip vermeyeceği belli değil bayram dan sonra bir hafta sürede alınacak dedi
Kumsalzeyus Beyazmelekkk bayramdan sonra cimere şikayet edin bu gitme de neden oluyorsa çok saçma çocuk cerrah A gıttık o da martta yokum dedı gezıcı doktor mu olur
Nazo77 Beyazmelekkk Kötü olmuş benimde doktorum istifa edip özele geçmişti şükür ki son haftalarda değil
Beyazmelekkk Kumsalzeyus şimdi son dk özele de geçemem ki .Bütçe yok.Şehir hastanesi iyi diye gidiyordum. Şimdi son dk hangi doktora denk gelecem bakalım
Kumsalzeyus Beyazmelekkk randevunuza gittiniz mi hangi doktora gün verdiler 5-6 zeyneb inci nöbetçi gözüküyor
Nazo77 Seni takip eden bir doktorun yok mu hep ona gittiğin o tarih verir zaten benim normal olduğu halde doktor doğumhanede olduğu gün gel suniyle başlatalım demişti ama bebeğim birgün önce gelmeyi seçti