Ahsen-01 Kızlar ultroson ile doğum kilosunda farklılık var mıydı yoksa dedikleri ile aynı mi doğdu bebisler 3 kg diyip 3.5 kg doğuran yada 3.5 diyip daha az doğuran var mı kaç kg ile normal doğum yaptiniz
hhaziran Ahsen-01 biz arkadaşımla aynı doktora gidiyorduk. Ona 3200 demişti banada 3 kiloya yakın söylenmişti, ama o hafta başka bir doktora gittiğimde 3400 gibi söylemişti bana Arkadaşımın ki 2750 doğdu, benim ki 3500
Fatmadmr37 Ahsen-01 ilk kızımı 40 haftalikken doğurdum. Doğduğu gün yapılan son ultrasonda doktorum 3.500 demisti. 3.370 doğdu.
Hatceninblog Ahsen-01 aynı gün poliklinikte 3900 dediler, doğumhaneye çıktım 3600 dediler, 3810 doğdu
Hatceninblog Ahsen-01 normal doğurmadım canım suni sancı verdiler bebeğimin kalp atışı düştü acil sezeryana alındım 6 saatin sonunda
Hashasbirey Ahsen-01 güvenle alakalı bir durum yok. Belli parametrelere göre tahmini ağırlık söylüyorlar. Hiçbir doktor kesin şu kiloda doğacak demiyor
Ahsen-01 Sevgikaya1525 maşallah cnm nasıl di peki zor muydu dikiş felan var mıydı 4 kg olursa geçerse sezaryen dediler bana da
Zeyzeyy- Ahsen-01 normal oldu canım dikişlerim zorladı biraz açıldı tekrar dikildi falan toparlanıcam inşallah 🙏🏻
Sevgikaya1525 Ahsen-01 valla sezaryen demediler bana cnm çatının uygun dediler zormuydu dersen her doğum zor ama doğum sonrası unutulduğu için kolay deniliyor çok çok amanın zorluğu yok doğru ıkınma yaparsn kolay benim sdce suni zorladı açılma olmuyordu ama 10 cm açılma oldu doktor ıkın demesiyle sdce iki ıkınmada oğlumu kucağıma verdiler 7 dikişim vardı çok makara kadar yırtılmadım yani çnkü doktorumuz direk kesi attı yırtılacağımı his edince yani iğne vurulduğu için vajinaya kesi dikiş ağrısı yok kuzum
Selim_Alparslan Ahsen-01 canım çok kolay olmamıştı ama çok şükür 6 yaşında tabi şimdi unutuyor insan :)
Cacaege Ahsen-01 oğlumu 41 haftalık doğurdum doğum sabahı ultrasonda 3850 denildi akşamına 3220 doğdu
Ahsen-01 Cacaege ayyyyy şaka gibi ya bana da 3600-3800 arası dedi 39+1 daha doğmaz ise sezaryen dediler siz normal mi yaptıniz