Sevgikaya1525 Zycey 6 gün kala yaptm cnm evet belirti olrk ayakta duyduğumda çok aşırı sırt ve kasık ağrım bde çok aşırı gaz oluştu bnde
Zycey Sevgikaya1525 çok iyi ya inşallah bizimde öyledir marka çok yanıltmış ben daha önce bu markayı kullandım hiç böyle olmadı ikinci çizginin ç si çıkmadı ama ilk defa bugün aynı senin testinin kopyası oldu
Akseec Zycey bidaha baktim seninkine valla insan yalanci pozitif verdiğini bilmese kan vermeye kosacak ya
Sevgikaya1525 Zycey olabilir aşkm.hemen kan ver inşallah pozitiftir diye umut ediyorum bende çok.kullandım hiç yalancı pozitif vermedi çok bekletip baktın mı oluyor ama bu her teste olur ztn ama iki çocuğumu da artımed ile öğrendim cnm senin adete kaç var
Almirolie Akseec valla ilk attığınıza inanmayın ben bir test atayım geçen ay yaptım bildiğin pozitif ama kanda negatif çıktı şuan hamile değilim
Akseec Annekuzusu06666 baska marka testle teyit etmediniz mi direkt kan mi verdiniz ben yalanci pozitif diye hic inanmadim acikcasi🥹
Almirolie Akseec evet çünkü ben 2 test yaptım ikiside pozitifti kan verdim negatif awox iki kere negatif verdi aynı günler içinde
Almirolie Akseec evet o yüzden bence var hayırlısı istiyorsan eğer inşallah olur ve sağlıklıdır 🌸💖⭐️💜