Akseec Zycey ben bugunluk bidaha yapmicam sabah ilk idrarla bakalim ne cikcak ama bu beni cok umitlendirdi kaset test te silik cikti cok degisik hepsi ayni anda yalanci pozitif verirse cimere kadar yazcam😂😂😂😂😂
Akseec Meridaily canim ben bu ay erken yumurtladim ovu yapmadim ama akintimdan biliyorum normalde programa gore 12 ama erken yumurtladigim icin 7-8 subat buyuk ihtimal🥹
Akseec Zycey vallahi bak ama umitlenmicem ya yikilmak istemiyorum zamani gelince kan veririm cikar ortaya ne varsa
Liddle_mom Akseec canim dun ablamla yaptik bundan bugun kan verdi hamile cikti insallah sendede oyle olur kan ver netlestir bence
AslanBebeginAnnesi Akseec canım benim de artimed böyle çıkmıştı kan verdiğimde negatifti ama belli de olmaz tabiki sen işini riske atma yarın prodoctor veya awox al garanti olsun inşallah onlarda da böyle çıkar 😍
Nisasena-2727 Akseec İstiyorsanız sevinebilirsin tabiki benim testim bundan daha silikti bu testin aynisiydi o kadar silikti ki gormuyodum kırıp çöpe atacaktım öyle gordum
Akseec Nisasena-2727 pozitif miydi sizinki insallah hayirlisi ama ben cok umut baglmiyorum yine hayal kirikligi olmasin diye ya😔