Serrasmsk Kızlar güler yüzlü ilgilenen bir doktor istiyorum birisine gittim 1 dk falan baktı usg ye ve yüzüme dahi bakmadi ve bu ozel hastane ben istiyorum ki guelryuzlu bilgili olsun bebeğimi özlüyorum gittiğimde görebileyim. Varmi böyle bildiginiz
mrp2023 Serrasmsk siz kaç haftalıksınız ben daha çok başlardayım ondan kısa sürüyor sanıyordum sizin doktordada mı kısa sürüyor
Zg6641 Serrasmsk Darıca büyük Anadolu hastanesinde Büşra budaka gidiyorum. İlgili güler yüzlü. Yüzyıldaki lerden memnun kalmadım. Seher hanımda mesai dışı doğuma gelmiyor bilginiz olsun
Serrasmsk mrp2023 27 haftalık gebeyim istanbuldan taşındım mecbur hastane değiştiricem benim ordaki doktorum çok farklıydı burda bulamıyorum öyle birini
mrp2023 Serrasmsk 27 haftalığa göre 20 dk falan sürmesi gerekmezmi en kötü 15 dk bakması lazım bilmiyorum benimde ilk gebeliğim ama 2 dk sürüyor bakması benimde özelde prof dr a gidiyorum
Serrasmsk Bebegimibeklerken__ yuzyil hastanesinde başka bir doktora gidiyorum cihazlar eski gibi geldi renkli usg de mesela ekrandan çektirdi garip geldi telefonla cektim
Serrasmsk mrp2023 evet yani bu doktoru hastaneyi anlamadım 20 kere gitmisimdir kendi hastaneye istanbulda burda böyle yaptılar artık cinnet geçireceğim doktorsuzluktan