Anne1214 Kızlar sulandırılmış antibiyotiği çocuklarınıza vermeden kaç saat önce dolaptan çıkarıp ısınmasını sağlıyorsunuz acilll yardım lütfen
Minikturtageliyor Anne1214 kutunun tamamını çıkarmıyorum. Sürekli çıkarıp, koyarsanız antibiyotik çabuk bozulan bir ilaç olduğu için süresi bitmeden bozulabilir. Ölçeği dolduruyorum, şırıngayla çekiyorum az ölçek olduğu için ılıma süresi daha kısa oluyor
Anne1214 Busra333 deletedmom43191 Senemm5834 Kızlar ama eczacı direk çıkartıp verirsen çok soğuk vermiş olursun daha kötü olur dedi yarım saat önce dolaptan çıkar vermeden dedi ama yarım saatede ısınmıyor yani ilaç
Busra333 Anne1214 genelde babası verdiginde antibiyotik şırıngadan veriyor şirin diye bir sıcak suyun altında tutuyor ılık su karışmayacak şekilde içine
Anne1214 deletedmom43191 bi haftadır bu şekil veriyordum çocuklara bugün ilaç sarılaşmaya başlamış kestim inşallah bişey olmaz ya dimi 🤦♀️
gezentianne deletedmom43191 5 gün mü🧐 Bizim en son 8 gün kullanmamızı söylemişti doktor.Hatta 8 günde dahi şişede kalmıştı🫠 Hepsi 5 günlük değil..
deletedmom43191 Anne1214 ay ilk defa duyuyorum ya çok sık antibiyotik alırım ben eve hepsinin üstünde de 5 gün yazar aldığım antibiyotikler klavunat augmentin klamoks bunların süresi 5
gezentianne deletedmom43191 Augmentin kaç kez 8 gün kullandık biz 🥰 Doktor öyle söyledi ben de ilk kez duydum 5 günü🤣
Mervecimmm Anne1214 benim kızım idrar yolu enfeksiyonundan dolayı daha dün antibiyotik tedavisine başladı ve kutunun üzerini okuduğumda buzdolabında değil oda sıcaklığında saklayın yazıyordu. Özellikle dikkat ettim o ayrıntıya. Siz de kutunun üstünü iyi okuyun öyle bir şey yazıyor olabilir.
Anne1214 Mervecimmm sulandırılmış antibiyotikler oda sıcaklığında durmaz canım sulandırmadan durumda sulandırdıktan sonra buzdolabında saklayın yazar ben bıkere sulandırıp dısarda bırakmıstım 2 güne sararıp bozuldu antibiyotik
DilekAlkanat Mervecimmm toz hali oda sıcaklığında sulandırıldıktan sonra buzdolabında ilacınızı bozarsınız
Mervecimmm DilekAlkanat  Ay yok doğru okumuşum görseli de attım buraya bakın