derya14 Eslem2112 Nerde yaşıyorsunuz şu an? Ben Van’da görev yapıyorum Tatvandan da geçtik birkaç sefer küçük bi yer zaten ama mahalle olarak bişey söyleyemicem. Ama gölün kenarında Bitlis merkezden çok daha iyi bi yer
Mayalime Eslem2112 Eslem2112 Bitlis’te kalıyorum ben ama genel de tatvana gideriz ihtiyaçlar için. Güzel bir yer yazın çok serin kışın soğuk ve karlı haliyle. Küçük bir avm si var. Hangi mahallesi daha iyi bilmiyorum ama zaten küçük bir yer. Senin öğrenmek istediğin bir şey varsa sorabilirsin.
gizemmege Eslem2112 merhaba kültür mahallesinde genelde memurlar oturuyormuş bize lojman çıkmasaydı oradan tutacaktık evi
Eslem2112 derya14 Diyarbakır cnm bende o şekilde görmüşlüğüm var ama öyle kalmışlığım yada tanıdığım yok
gizemmege Eslem2112 yani şöyle polis lojmanında polisler jandarma lojmanında jandarma kalabiliyor mantıken. Eşinizin görev yaptığı kurumun lojmanı varsa sizde o lojmana tercih verebilirsiniz.
Burnosunn_annesi Eslem2112 merhaba bende tatvan’a yakınım mahalle konusunda bilgim yok ama diğer ilçelere göre iyi aradığını bulabiliyosun en azından şimdi soğuk😃 mesleğiniz ne tayin mi sizin🥲
Hilallvrl55 Merhaba ben Tatvan da oturuyorum eşinizin iş yerine yakın biyer mi istiyorsunuz yoksa fark etmez mi diyorsunuz
Eslem2112 Hilallvrl55 yakın bir yer olsun istiyoruz değişiklik olsun istiyoruz sahile yakın olmasını istiyorux da çok şey istiyormuşuz 😂😂
Burnosunn_annesi Eslem2112 Tatvanı da Adilcevazıda Ahlatıda öneririm evet küçük ama sahil kenarı sakin ilçeler ikiside hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🥰
Elifalyw1 Eslem2112 tatvan cokguzel fuar sahil mahallesi şirinevler hepsi sahile yakin carsida hangi mahallede olursaniz yine sahile yakin kultur mahallesinde siteler var guvenlikli tatvanjmz cok guzeldir
Hilallvrl55 Eslem2112 merhaba orduevi caddesi sahil mahallesi taraflarına bakarsanız istediğiniz şekilde ev bulabilirsiniz hem sahile yakın hemde bütün caddeye çarşıya bende o civarda oturuyorum gayet memnunum
gamzeduha1 Tatvan iline göre çok gelişmiş bir ilçe siteli ve lüks evler var her bütçeye göre mahalle ve site , ev değişiyor