Anonymouse Bunu ben de merak ediyorum, bu zamana kadar hiç bir kıyafette çekme yaşamadım bebek kıyafetinde yaşar mıyım acaba 😅
babyandmomy__ Anonymouse kendi kıyafetlerimde olmadı ama kocamın kıyafetleri küçülüyor bence kilo aldığı için ama asla kabul etmiyor 😂
babyandmomy__ Ftm-07 teşekkür ederim acaba markadan markaya fark eder mi hangi ayarda kurutma yaptınız
NoName_ Es26 hangi programda kuruttunuz ve atılmaması gereken parçalar nelerdir müslin atılmaz diye söyledi biri mesela ☺️
Es26 NoName_ ben müslin de attım pamukluda attım sıkıntı yaşamadım her makina aynımıdır bilmiyorum ama
Cnhavva babyandmomy__ bende deniycem once bi iki kiyafetinde sonra atarim hepsini ona gore gerci daha benim ortada ne makina var ne kiyafet olunca denicem 😅
babyandmomy__ Cnhavva ablam da aynısını dedi denenir aslında benim de daha eksiklerim var son bir alışveriş yapıp yıkayacağım artık 😂
Cosimaniehaus babyandmomy__ ben hep kurutmaya atıyorum hatta bebeğim için aldım kurutmayı. Bariz bi çekme olmadı hiç. Karma Düşük ısı tam kuru ayarında kurutuyorum
minikbebegim06 babyandmomy__ bütün kıyafetlerini yıkayıp kurutma makinesinde dolap kuruluğunda kuruttum dolabına direkt yerleştirdim hiçbiri çekmedi
Aslaninannesi_ babyandmomy__ canım pamuklu olduğu normal 1 saatte kurumadı , günlükte 1 saat 50 dakika kurudu