Parinas yenigebeyim ilk gebeliğimde 1 gün bile bulantım olmadı. ikinci gebeliğimde kötüydüm 2 ay bulantım oldu, bu üçüncü gebeliğim ilaçsız ayakta duramıyorum 🥴her gebelik farklı farklı
obiranne3 yenigebeyim 2 çocuğumda 9 ay bpyunca hamle gibi değildim ne bulantı ne aşerme ne enerji bitikliği. ama bu 3. fenaa
Abilikardesli yenigebeyim oğluma hamileyken hiç bulantım yoktu öğürtü bile olmadı şimdi kızıma hamileyim ilk haftalarda biraz vardı bulantım sonra kesildi
DENIZ_55 yenigebeyim ben hiç yaşamadım bir veya iki defa oldu ondada usutmustum öyle çok şükür rahattim suan 30 haftam oldu hala aynıyım sadece agirlastim o kadar arada migdem yanıyor o zamanda ya surubumu içerim yada soda içerim.gecer
Asilzedemom yenigebeyim ben ilk oğlumda hiç bulantım olmadı çok rahat geçti ama bu ikinci yok mu ikinci 8. Hafta başladı hala var 22 haftalık olucak
Dfnsyn yenigebeyim 34+5 olduk 1 kere dahi yaşamadım. Bulantı kusma öğütme koku hassasiyeti baş dönmesi vs tek bir belirtim olmadı
miniminibebek yenigebeyim 15+4 üz bizde hiç bulantı ,kusma öğürme yaşamadık maşallah diyeyim 😂🧿sadece bebekle aynı zamanda kistim oluşmuştu benım o kist patladığında iki gün bulantı kusma yaşamıştım öncesinde de sonrasında da olmadı
AdaEcem yenigebeyim benm midem pek bulanmaz, sadece koku hassasiyet oldu bundan dolayı tiksinti oluyor. Kurmadım hiç.
pinbtm 31.haftadayım. Sadece 2-3 kere yaşadım kahvaltıda. Sonra yumurtayla birlikte zeytin yediğimde olduğunu fark edince zeytin yemeyi bıraktım, bi daha yaşamadım
Pinfur10 yenigebeyim 2 aylık hamileyim 2 kere çıkardım bulantım var ama bazılarında kan geliyo her sabah çıkarma oluyo öyle değilim çok şükür