Merhabalar güzel anneler ve anne adayları sonunda doğum hikayemi paylaşmak çok şükür banada nasip oldu mucizeme 31.01.2025 Cuma günü kavuştum ☺️ Doğumum planlı sezeryandı ilk doğumum çok zor geçtiği için doktorumdan rica ederek bu defa sezeryan doğum yapmak istedim sağolsun doktorumda yardımcı oldu ☺️ Sabah 8 gibi hastaneye gittik yatışı beklerken vs zaman geçti saat 9 oldu yatışım yapıldığında beklemeye başladım benden önce 4 tane sezeryan vardı beni doğuma almaları 11:40 buldu sonda odada takılıp sıramı beklemeye başladığımda heyecandan ölüyorum sandım ameliyathaneye giderken çok heyecanlıydım ama ameliyathanede bir sakinlik çöktü üzerime şansıma çok harika bir anestezi uzmanına geldim çok babacan bir abiydi spinal sezeryan olmam için hem çok yardımcı oldu hem de cesaret verdi iğne vurulurken öyle zorlanmadım damar yolu gerçekten daha çok acıyor ameliyat başlarken ben sana haber vereceğim dedi boyuyorum kelimesini duydum sadece ben henüz başlamadı zannederken birden çekiştirme hissettim benim bedenim tam anlamıyla uyuşmadı sanırım canımın yandığını hissettim sanki o anda genel anestezi yaptılar kızımın sadece sesini duyabildim oysaki çok istemiştim ilk gören ben olmayı ameliyathaneden çıktığımda eşim ailem kapıda bekliyordu bebek üzerini giydirmek için götürülmüştü odaya geçtim hemen bebeğim geldi minicik bir bedene aşık oldum o an kolaydı desem yalan olacak ilk kalkış beni yordu herkesin bedeni farklıdır tabi ki ama kızım için herşeye değerdi ne zaman ağrı acı hissetsem hemen kızıma bakıyorum o en büyük şifa oldu bana hepsi geçiyor iyiki gelmiş dünyaya diyorum kızımın şu anda sarılığı var sütüm tam yeterli gelmiyor mama takviyesine başladık inşallah bugünlerde geçer 😔herkese kolay doğumlar diliyorum dilerim gönlünüzden geçen doğumun çok daha güzelini yaşarsınız ❤️🙏