haniferesko Rodin ve Boran oğullarımın adı ♥️ Şimdi yine erkek Civan veya Karan düşünüyorum ama Karan artık çok koyulmaya başladı bi gelgitteyim 😂
LavinsMom monica50 yani şaka mi bu acaba şakaysa bana komik gelmedi. Aslan hayvan ismi de ne ya şaşırdılar iyice.
monica50 LavinsMom istiyorlar ki herkes arap delisi olsun cahil cühela kuranda geçiyor diye anlamsız anlamsız kelimeleri birleştirsin isim yapsın
Liimon LavinsMom hayvan ismi de değil ayrıca, hayvan cinsi. Ki kıvanç tatlıtuğ da kurt koydu. Kartal koyan da var. Sadece çok kıyıldığı için eleştirilebilir belki
LavinsMom monica50 ya kim ne isterse koyar ister arap ister turk ister isvec rus kokenli. Ama hayvan falan . Sonucta bebegi icin secmis bi anne ismi. Yani nebileyim baya kirici
mikelenjeloA monica50 kuranda geçen isim mi anlamsız.sizin inançlarda bi sıkıntı var veya yok galiba , islamamı karşısınız?
LadyX aslanmommy zaten çocuğumuza vereceğimiz herhangi bir isim ile hiç kimseyi mutlu edemeyiz ki. İlla ki eleştirenler, beğenmeyenler olacaktır. Yapacak bir şey yok 😂 dünyanın en güzel ismi de olsa kulp bulacaklardır. Benim tek hassas olduğum konu öz Türkçe olsun. Ama ne bileyim başkasının çocuğuna koyduğu isme de bu denli saçma konuşmam bana ne der geçerim en fazla 🤣
aysegulpolat121 Kubra_Kcmn 33+2 den erkek annesi olarak nasip olursa eger Ali Altay koyacağız 🥰 Ali rahmetli babamın ismi Altayda eşim istedi ☺️
aslanmommy LadyX işte bazilari da saçma fikirlerini belirtmekten çekinmiyor.. aynen senin çocuğun senin kararın ve ayrıca çok beğendiğim bir isim benimde oğluşum olacak düşündüğüm isimler arasında bu gerici kafalara inat koyacam 😂😂😂
akmammedova LadyX bizde böyle diye düşündük ve öz Türkçe istedik oğluma Sencer Alp💙 ama fikir olarak Giray,Amir, Timur isimler de öz Türkçe diye biliyorum
Happyka Mutluaile1 doğrudur. Benim arkadaşımın oğlu da Alparslan . Sakin tatlı bebekti . Şimdi 3 yaşında annesine gün yüzünü göstermiyor . Garibanım onun yüzünden zayıflamış.
Mutluaile1 Happyka 🥹 doğrudur mutlaka Allah herkese kolaylık versin. Şahsen benim ablamın da oğlu var ve ablam terapiye gidiyo suan ama biraz hamileliğinde etkiledigini düşünüyorum ablamda panik atak vardı çok stresliydi ve bu bebege yansıdı demekki simdj yeğenim 2.5 yaşında hani çocuklarda doğru diye bi sey yok nasıl anlaşıyorsa annesi o yolu bulunca ikna edebilir. Çocuğun nabzına göre gider ama ablamda hiç öyle değil bizzat şahit olmasam biri bunları anlatsa ya he he derim. Mesela benim yeğenime yapma tehlikeli de ortalıkta atmadik dökmedik bir sey bırakmaz. Hayır diyemiyor bu süreçler de elbet geçecek şimdi isimlerin etkisi mutlaja vardır mutlaka yani ama ne anaokulu öğretmeniydim suam çalışmıyorum. Mesela tanıdığım bütün ayaz, doruk, berk, kuzey, poyraz, egeler hep ultra hareketli cocukalrdi bu isimelrin yani sıra aklima gelmeyenlerde var tabi 🤗 Allah canlarına sağlık versin büyüyorlar bir şekilde
LadyX aslanmommy Aslan çok güzel bir isim bence de. O zaman millet uzay, atlas, kuzey, güney, doğa, ateş, yağmur, toprak, rüzgar, nehir, deniz, derya, ada, kumsal, güneş de koyuyor 🙄 yani ne alakası var biz Aslan koyamayacak mıyız gayet de güzel anlamı
ErsBegAs mikelenjeloA Hayvanca düşünene hayvan ismi.. Aslan ismini araştırınca başka anlamı da çıkıyor.. Biz de Aslan Pars koyacağız iki hayvan ismi oldu mu? Ay ne kadar cahilce bir isim.. Ay ismi koyan var, çiçek ismi koyan var. Ayrıca insan da düşünen bir hayvandır. Hayvanlar sınıfına girer. İyi günler.
LavinsMom Liimon ay kim ne isterse koyar zevkler renkler tartisilmaz bana guzel gelen sana gelmez. Ama durup ta bi annenin bebegine sectigi isme boyle yani tepki vermek cok sacma. Samimiyetin olmayan birine niye boyle sey dersinki saka falan degilki bu. Cok kirici bisey cidden.
Annesininbitanesi Kızımın adı Aliye kızım uyumlu olsun diye Ali istiyordu bizde yanına Asaf ekledik hayırlısıyla Ali Asaf koyucaz 💙