Sude_08 Kubra_Kcmn benimde oğlum olucak ismini aybars koyucaz inşallah 🙏🏻 Eğer aybars istemeseydik diğer isimler olarak öneri yapcak olursam, Alparslan Bora Kaya Barlas Deniz Koyardım. Herkes evladını sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏🏻
Lagaliballah Bende eger rabbim nasip ederse aras koyacam ama kerem ali ömer asaf yada emir asaf da hosuma gidiyor
Buseemm Oğlum olsaydi Yusuf Baran yada Yusuf Enes koyacaktim.Ama kiz nasibimizde varmis 🥲🤲🐣 Kubra_Kcmn
Mutluaile1 Einan Bende ogluma Metehan koymayı düşünüyorum yok uyumaz yok huyusz durmaz diyolar ama size sorayım sizde durumlar nasıl 🥲😅💫🤗
Einan Mutluaile1 ben hic duymadim oyle şeyler. Benimde esimin tercihiydi bu isim yoksa ben cok istemedim😁 suan bence sorduğunuz bu soruyu cevaplayabilmem icin cok erken daha cok küçük her bebek gibi uykusuda oyle yani soylenenlere cok takılmayın her bebek kendine gore huyları varsvardır😊😁💙
Feri0311 Mutluaile1 oğlumun adı Metehan…Bebekliginde hiç uyumadı(şuan düzeni var) kıpır kıpır çok hareketli…Ama çok zeki ve akıllı ismini de çok beğeniyorum…Çocuk dediğin hareketli olacak zaten benim fikrim 🌸
Merhabadunya xreyhanxx kesinlikle doğru 9 yaşında yeğenim ama konuşmaya başladığından beri büyümüşte küçülmüş gibi lafları vardı ve halada var🤣
Mutluaile1 Einan evet kesinlikle katılıyorum biraz aile ici biraz karakteri vs her sey etkiliyor benim ilk oğlumun adi alparslan 2.de erkek bende metehan olsun dedim. Alparslan içinde yaramaz vs diyolardi gerçi