bebegimd7 Önceki hamileliğimde bende de adet olmaya bir kaç gün kaldığında ağrıdığı gibi olurdu ama şimdi adet olmazdan bir kaç saat önce ağrır ya sökülmek için böyle sıcak sıcak bir ağrı işte öyle bir ağrım var. Hiç böyle olup hamile olan oldu mu?
zehranur0113 bebegimd7 cnm benim ilk gebeliğimde öyleydi adet günümde çok sancım vardı adet olacak gibi hatta ben ped takıyor dum her an olurum diye
miniminibebek bebegimd7 bende adet olacakmışım gibi ağrı vardı ped taktım batta düğüne gidicem ağrıdan duramam diye ağrı kesici içtim eve dondugumde açık pembe leke gördüm adet oldum diye üzüldüm eşime mesaj attım sabah kalktığımda kanamamanın devamı gelmedi ilk defa başıma öyle bi şey geldi test yaptım pozitifti o da yerleşme kanamasımıymış normal adet günümden bi gün önce oldu bunlar
Ysfansi bebegimd7 benim 2 gebeliğimde adet agrısıyla oldu 5 yaşında oğlum var onda oldum olucak durumdaydım hep şimdi 7 haftalık gebeyim ve 6 haftaya kadar aynı sancı hatta öyle ki adet günüm o kadar ağrım oldu ki geldi gelicek şeklinde ama sonra adet günüm 2 gün geçti kan verdim 325 çıkmıştı Şimdi kalp atışını duymak için bekliyoruz 🥰
Liddle_mom bebegimd7 ay ben deli gibi 1 hafta adet agrisi cektim sonra hamileligimi ogrendim ustune 1 hafta daha cektim
bebegimd7 zehranur0113 Öyle mi? Ben böyle olunca artık kesin yoktur dedim. Benimde bu gün adet günüm. Dediğim gibi sürekli gelen sıcak sökülüyormuş gibi ağrımıydı? Yoksa bir kaç gün önceden olan ağrı gibi mi? Kaç saat oldu hala ağrıyor gelicek gibi. Bilemiyorum yok gibi sanki
zehranur0113 bebegimd7 evet cnm her ay adet olacak gibi sancım vardı ve akıntım çok vardı şimdi bizde ikincisini istiyoruz 5 aydır olmadı adetime 1 gün var kahverengi lekelenmem başladı
Basakparlar bebegimd7 evet tam 8. Haftama kadar adet sancısı çektim sökülecek gibi oluyor ama gelen yoktu
bebegimd7 zehranur0113 Teşekkür ederim. RABBİM bana da size de tez vakitte sağlıkla nasip etsin. İkinci olsa da yine tedirgin oluyor insan acaba bir sorun mu var diye
bebegimd7 Basakparlar teşekkür ederim. Benim hep adete 1 hafta 10 gün kala ağrım olurdu hamileliğimde de aynı oldu ama sökülecek gibi sancıyı hiç yaşamamıştım. İster istemez ilkte olmayınca yoktur diye düşünüyorum
zehranur0113 bebegimd7 amin canım Allah razı olsun bende ilk te bişey demedier ama bu sefer polikist over denildi bilmiyorum şoka girdim kızım çok erken oldu
bebegimd7 zehranur0113 Sıkmayın canınızı. Pco sonradan olan bir şey değilmiş. Herzaman olduysa da demek ki hamile kalmanıza engel değil
Fdmhkndrn zehranur0113 bendede çıktı hatta yumurtalığın birisi tembel dediler kilo da var biraz. Çocuk zor olur vs dediler. Bir iki bir şeyler de denedim bıraktım sonra Rabbim nasip etti oldu. Ümitsizliğe kapılıp canınızı sıkmayın akışına bırakın. Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin
bebegimd7 miniminibebek teşekkür ederim. Sizinde böyle tam adet sokülecekken olan o sıcak ağrıdan oluyordu değil mi? Adetten bir kaç gün önce olan ağrını ilk hamileliğimde yaşardım ama böyle hiç olmadı. Bir de bu gün adet günüm sabah hiç bir şey yoktu 4-5 saat önce başladı hala ağrıyor ama işte sökülecek kadar sık değil.
miniminibebek bebegimd7 normalde sokülevek gibi olan sıcak agrıyı adet olduğum an hissederdim o gün olan ağrı normal adetten önce olan agrıydı
bebegimd7 Ysfansi teşekkür ederim. Dediğim gibi tam adet olacağı zaman olan sıcak sancı gibi mi oluyordu? Adetten 1 hafta 10 gün önceden olan ağrıyı yaşardım ben ilk hamileliğimde. Bu gün adet günümdü ve tam olacak gibi saatlerce ağrıdı ama sökülecek kadar sık değildi. Sanırım yarın olurum bu ağrıdan sonra hamile olabilecegimi düşünmüyorum
bebegimd7 Liddle_mom teşekkür ederim. Dediğim tam adet olacağı zaman gelen sıcak sancı gibi mi yoksa önceden gelen ağrı gibi mi?