kurkmantosuzmadonna Kızlar phılıps Avent biberon aldım. Yenidoğan için . Emziğinde 2 yazıyor ilk zamanlar için 1 yazanı mı almalıydım ? Eve geldikten sonra fark ettim . 2 numara orta akışmış.
Altntp kurkmantosuzmadonna bence degıstırme Benım oglum 1 aylık ben 3 numara aldım çünkü dıgerlerının akışı çok yavaş çekmekte zorlanır
gizzzy35 kurkmantosuzmadonna Sadece emzik kısmı alınıyor. Onu alsanız yeterli. Diğerinin akışı hızlı gelecektir ve meme reddi yapar.
Ebru2424 Aslında yenidoğan da biberon önerilmiyor anne göğsüne yakın aventler ama yine de enjektörle besleyin diyorlar
kurkmantosuzmadonna Ebru2424 ya biberonu ne olur ne olmaz bulunsun diye aldım . Şırıngayla beceremem gibi geliyor 🙁
Salihaa16 Ebru2424 ben anne sütü kasıgı da aldım bimden her ihtimale karsı ama biberonda aldım indirimden
Altntp kurkmantosuzmadonna suanda 1 aylık oğlum 3 numara kullanıyoruz ama doğar doğmaz hemen bıberon vermeyin şırıngayla deneyın, 2 hafta sonra bıberon kullanırsınız
Salihaa16 kurkmantosuzmadonna anne sütüü kasıgı alabilirsiniz bime geldi uygun fiyatlı tavsiye ederim
Kocbuse65 kurkmantosuzmadonna valla bende 2 numara ve 3 numara var bilmeden aldım yeni doğandada kullandım 2 numarayı bilgin olsun
kurkmantosuzmadonna Kocbuse65 kalsın o zaman . Duruma göre doğunca alırım olmazsa . İnşallah gerek kalmaz