Sila41_ burada sağolsun biri söyledi geçen sene 444 tlye yaptırmış bu konuda bilgisi olan var mı acaba Eskişehir mi bursa mı gidişat nasıl detalı bilgisi olan var mı
Cigdemm000 Sila41_ merhaba ben yaptırdım. Eskişehir Tıp fakültesini arayarak detaylı bilgi alın isterseniz yazın ben ağustos ayında yaptırdım. O zamandan bu zamana sistem değişmiş olabilir. 444 tl di ben yaptırdığım da pazartesi Salı perşembe ve cuma günleri rendavu almadan gidiyorsunuz pazartesi öğleden sonra diğer günler sabah diye biliyorum değişmediyse doktorla görüşüyorsunuz 2lü testiniz varsa onu gösteriyorsunuz. Daha sonra kan bölümüne gidip 1 tüp kan veriyorsunuz. Onuda alıp genetik bölümüne götürüyorsunuz. Orda yarım saat bekletiyorlar. Sonuçlarda 1 ay sonra çıkıyor. Kendiniz yada eşiniz gidip aşıyor sonuçları telefonda bilgi vermiyorlar.
buseay26 Sila41_ Eskişehir bu sene biz yaptırdık daha doğrusu 4 Mart’ta yaptirdik. 444 TL ödedik. Yoğunluktan dolayı 1 ayı bulur sonuç dediler hala bekliyoruz
dumancagla NYye yok direk randevu vs almadan genetik bölümüne gidiliyor numara veriyor sekreter sonra doktor ikili testine bakıp bilgi veriyor sonra seni kan almaya gönderiyor
Ayse25-Hor Osmangazi üniversitesinde fetal dna yaptırdım , XYY yüksek riskli çıktı , başına gelen var mı?
Ayse25-Hor Osmangazi üniversitesinde fetal dna yaptırdım , XYY yüksek riskli çıktı , başına gelen var mı?
Sila41_ buseay26 arayın sorun ama ben arayana kadar kimse demedi çıktı diye mesaj gelcek diyolar gelmiyor
buseay26 Sila41_ ama bizim daha bir ay olmadı çok yoğunluk var 5 haftayı bile bulabilir dediler. Siz yaptırdınız mi sizin çıktı mı sonuclariniz
Sila41_ buseay26 evet dün aldık sorun çıkmadı herşey yolunda siz yine de arada arayın bazen erken çıkıyor