busenaz68 Glsm_68_ teşekkür ederim gönlümdeki de kız göstermiyor minnak fındığım ya 16. haftada gel dedi bu arada Aksaraylı misiniz❤️
Glsm_68_ busenaz68 evet aksarayliyim siz de mi aksaraylisiniz yoksa😃☺️ devlet hastanesine gidiyorsan söylemiyor bazı doktorlar bana da soylememislerdi ozelde öğrendim hala da demiyorlar bebeğin kiz die😁
busenaz68 Glsm_68_ eveet bende aksarayliyimmm😅❤️ ben de özele gidiyorum ilk oğlumu da özelde aynı doktorda doğurdum 11 haftayken söylemişti ama bu bebeği göremiyor😅😅
Glsm_68_ busenaz68 hahah utanıyor demekki 😅😅sağlıkla öğrenirsin insallah cinsiyetini de doğum fiyatlarından haberin var mı kızımı bekliyorum bende 33.haftamdayim
busenaz68 Glsm_68_ hiç haberim yok vallahi inovada muayene ücreti kadın doğumda 1145 lira şuan oğlumu 2023 de 11 bine dogurmuştum🌸
Eliffbaby Glsm_68_ aaa erkek diyen nadir kişilerden birisiniz . Çünkü doktor geçen hafta kıza benziyor demişti dün de kesinse kağıda yazın dedim kağıda yazdı bakalım ne çıkacak 🙈
Glsm_68_ Eliffbaby yanılma da olabiliyor ya 😃bakalim haber verirsin ben daha çok 7 8 haftalikken daha net biliyorum sanki ama atmışsınız yazmak istedim hayırlısı hakkınızda😍😍
Glsm_68_ Visneli1so-s pipi degil aslında ben şöyle anlıyorum 7 8 haftalarda erkek bebekleri kiz bebeklerine göre çabuk şekilleniyor kiz bebekler daha toplu duruyor o haftalarda ordan anlıyorum ben burda da belli biraz elleri bacakları