Selam kızlar 😍
Biz 40+2 olmuştuk doktorumuz kontrolümüzde suyumuzun azaldığını ve doğumu suni sancı ile başlatmak istedi ben grip olmuştum ve ağır geçiyordu suni sancı ağır gelir seni yormak istemiyorum dedi aynı zamanda bir pıhtılaşma olabilir bebişimi de tehlikeye atmak istemedi 😍
Bizde 40+3 yani 01’02’25 doğum için hastaneye 6.30’da yattık, 12.41 de kızımızla kavuştuk🥹
Sezeryan başlatılırken epirual için biraz zorlandılar evet canım yandı yalan söylemem bir ara yüksek sesle ah dedim ama bacağıma vurduğunu hissetiim ve hep yapabilirsin bitti allahım sen büyüksün vs vs diyordum içimden hiç kötü bir şey düşünmedim zaten hemen uyuştum yattım ve 5 dk sürmedi kızımızla kavuşmamız🍀 aynı zamanda eşimi de epidural yapıldıktan hemen sonra aldılar. Eşim ve kızım çıktıktan sonra beni biraz dinlendirip beni de çıkardılar evet hiç bir yerinizi hissetmiyosunuz karnınızı bile gaz sancınız oluyor benim boynuma vurmuştu boyun tutulması gibi ama krem ile anında geçti ve doktorumuz ve hemşilerimiz kanamam düzenli mi diye karnınıza bir baskıda bulunup alttan kontrol ediyorlar bu biraz sancılı bir bastırma oluyor ama anlık hepsi inanın bana ben hep pozitiftim bu güne kadar ve bunun büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. İlk yürümem kendim yaptım çünkü yapabilirim dedim ilk tuvalet sancılı vs diyorlar benim değildi sizin de iyi düşünürseniz olmayacaktır emin olun 😍 şu an kızımla evimizde mis kokusuyla sohbet muhabbet ediyoruz size demek istediğim her şey ama her şey geçiyor hiç bir şey hatırlamıyorum diyenlere saçmalama falan diyordum gerçekten her şey geçiyor kızlar 🙈 hiç bir şey hatırlamıyorum ahahaha hep iyi düşünün hep iyi olsun hayatınızdaki şeyler pozitif düşünün biz bir insan getiriyoruz dünyaya ve bu çok büyük bir şey bizler çok özeliz ve her şeyi yapabiliriz 😍 umarım ki hepiniz çok özel çok güzel doğumlar gerçekleştirirsiniz kızım ve benden kocaman sevgiler kalpler sizlere💝💝💝