mehtapbayarr S-nur1 su an yakin arkadaslarim ve ailelerimiz biliyor. cinsiyet ögrenince kücük bi cinsiyet partisi tarzi bir sey yapıp paylaşmayı düsünüyorum🥲🤍
poyrazmom_ S-nur1 ilk gebeliğimde hemen söylemiştim ama maalesef düşük yaptım o yüzden bir süre saklanmasını doğru buluyorum anne babaya kalp atışı duyunca normal çevreme de 12. Haftada söyledik
Hamide_00 S-nur1 ilk oğlum da herkes biliyordu instagram da paylaşım anılar da yapardım şimdi ikinci oğluma hamileyim beş aylık olacaz ailem ve yakın samimi arkadaşlarım biliyor sadece başka kimse bilmiyor paylaşım bile yapmıyorm doğuma yakın ya da doğum dan sonra yapmayı düşünüyorum
[silindi] İlkini pozitif haber alır almaz paylaştım 11. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Dersimi aldım, şimdi çok şükür tekrar gebeyim 6+4 deyim henüz sadece eşim ve ben biliyoruz , minumym 16 haftalık olana kadar da kimse bilmeyecek.
[silindi] mehtapbayarr amin inşallah teşekkür ederim 🌸 Evet burdakiler biliyor çünkü kötü süreçten geçtiğim zamanda burda çok dertleştiğim insanlar oldu sağolsunlar bana hep moral ve umut verdiler o yüzden güzel haberi de onlardan saklamak istemedim kan sonucum çıkar çıkmaz söylemiştim burdakilere 🙏🏻 İş yerimdekilerde biliyor çünkü sağlık personeliyim covidli ve veremli hasta bakıyoruz enfeksiyon servisindeyim yer değişikliği yapabilmek için oraya da bildirim yapmak zorunda kaldım. Onun haricinde arkadaşlarım ailem akrabalar vs bilmiyor henüz
momkrm19 İlk çocuğumda ailelere yakın arkadaşlarıma 9.haftada söylemiştim. İş yerime 20.haftaya kadar bekledim 😅 yine gebeyim inşallah sağlıkla ilerlersek 12. Haftaya kadar beklemek istiyorum. Göbeğim buna izin verecek mi bilmiyorum, sanki bu sefer çabuk anlaşılacak gibi karnım 😀
Ozge16_ S-nur1 ben evde test yaptıktan sonra kendi anneme söyledim, bir gün sonra doktora gitmiştik kesin var mı diye doktor çıkışı eşimin ailesine ve herkese söylemiştik ama sosyal medyada 5-6 aydan önce paylaşmamıştım şuan 28+2 olduk çok şükür 🧿🧿
imcakir Bende ilk gebeliğim de herkese direk söylemiştim kürtaj olunca çok kötü oluyor gerçekten.. Eşimle kimseye söylememe konusunda anlaştık ama ben bir iki arkadaşımla dayanamayıp paylaştım ☺️ durabilirsem 12. Haftaya kadar söylemeyi düşünmüyorum ailelere 🌸
ozzbsb Benden de naçizane tavsiye ilk 3 ay beklemeniz🥰 İyi , kötü her şekılde nazar olabileceğine inanan birisiyim. Ben de ilk gebeliğimi hemen söylemiştim ve bebeğimi düşürdüm. İkinci kez gebe kaldığımda 3. Ay da söyledim🙏🏻
babyiscoming_ S-nur1 kanda pozitif olduğunu öğrenir öğrenmez yakın çevremize söyledik ilk bebeğimiz heyecanımız yüksek herkese haykırmak istedik. Kalp atışını duyunca sosyal medyada paylaştım yüksek takipçili blog hesabım var orda bile paylaştım. Şimdii 36+4 teyiz yakında doğurucamm 🤰🏼 kürtajını sağlıksız gebeliğini nazara bağlayanlara katılmıyorum ben. Nazara inanıyorum evet ama duanın gücüne daha çok inanıyorum. Sırff nazar değdi bebeğim düştü diye bir şey yok. Vücut zaten sağlıksız gebeliği atar, eğer sağlıklıysa istediğini yap dünyada alacak nefesi varsa hiç bir şey önüne geçemez..
Liimon S-nur1 kan testinden sonra anneme söyledim babama ve arkadaşlara kalp atışından sonra söyledim
mucizebebegimmm S-nur1 ilk gebeliğim kendiliğinden oldu hemen duyurdum 10 haftalık kalbi durdu düşük oldu. Sonra bazı sebeplerden bebek olmadı. Bi kimyasal geçirdim. Sonra tüp bebek yaptık tutmadı. 2. Tüp bebekte oğluma gebe kaldım kimse bilmiyordu 7 haftalıkken iç kanama geçirdim ameliyat falan oğlum sağ kaldı karnımda gebelik devam etti. Sadece ailelerimiz biliyordu doğum yaptım bebeğimi kaybettim doğumdan sonra. Şimdi tekrar gebeyim 3. Tüp bebekle hiç kimseye demiyorum yine. 8 haftalık oldum. Hayırlısı duyururuz nasıl olsa. Ne bileyim içimden duyurmakta gelmiyor.
Loveis S-nur1 ilk gebeliğimde 5 haftalıkken söyledik. 2 kayıptan sonra işimizi sağlama almak için hala söylemedik büyük ihtimal 3.ay soylicez.