Muzika ilk baslarda cok zordu calisirken birden eve kapanmak merdiven inip cikmak yurumek ev isi yapmak kesinlikle yasakti . Alismam 2,3 haftami aldi . Sabah kahvaltidan uzanir tv izlerim yda kitap.okurum yadaaa tel konusurum 😀aksam uzeri biraz kestiririm iyi demiyorlar ama uyuyakaliyorum😑 iki kisi oldugumuz icin yemek sikinti olmuyir esimde anlayislidir her konu da sagolsunn. Tv programlari sagolsun oyle boyle geciyo haftanin 1 gunu disari cikiyoruuz zaten cok yuruyemiyorum yani belim falan agriyo korkup eve gelip yatiyorm 😊 ve siz siz olun yasadiginiz durumu kimseye anlatmayin . Akil veren cok oluyor malum cehalet aldi basini gdiiyor . Yakın bi arkadasıma anlatmıstım iki güne bi evdesin demi.çıkma sakın vs vs arayıp canıma sıkıyodu. Sonuçta biliyorız hepimiz ne yapmamız gerektiğiinii. Cok takılmamak lazımm. Ve yine diyorum stres gercelten etkiliyo....
Mesela bu dönemde hazırlıkları yaptım . Hediyeliklerimi sipariş verdim evde kendim yaptım özenle. Simdi sirada canta hazirlama onu da onumuzdeki hafta hazirlicam insallah
Allah herkesin yardimcisi olsunn.