AnayimBenAna_ medinermysa ben betayı 68 ile öğrendim takipte yapmadım iki hafta sonra gittim direkt keseyi gördük
Asiye_ medinermysa benim de seninkine benzer oldu 2 Aralık adet başlangıcım sonra 17 ocakta test verdim hamilelik yoktu ama 27 ocakta 46.46 ile öğrendim 3 Şubat’ta 673.46 çıkmış beta hgc yarın da kontrole gideceğim yine geç döllenme olabilir mi
medinermysa hamile kalma dönemimi tam bilmiyorum son adet tarihine göre mi hesapliyacaklar ben adetime 4 gün kala bir ilişki yasadim nasil hesaplamam gerekiyor çok erken olduğu için doktor da birşey söylemedi
Aleyzeee medinermysa som adet tarihinden hesaplama lazım ama iki gün sonra tekrar kan niye istemedi senden şuan hamilesin
Nilayy95 medinermysa gebeliğiniz ve doğumunuz son adet tarihine göre hesaplanır. Ultrasonda ölçümler son adet tarihine göre hesaplanır. İki günde bir kan verip ben tekrar etmedim. Doktorum zaten şöyle demişti bir problem olduğunda bebek zaten ya düşüyor ya kalp atımı olmuyor ya da dış gebelik oluyor. Yani İki güne bir verip kafanızı pek bulandırmanıza da gerek yok🙏🏻
medinermysa Esma006 hayir vermedim hemşire gebesiniz dedi gönderdi bir kaç gün sonra doktora gittiğimde daha erken sonra gel bakalim dedi
Esma006 medinermysa evet doktor betayi düşük bulduğu için kese ve bebek görünmez anlamında o zaman bir aylık flnsin
Girlmama medinermysa 2 güne bir kan vermen lazım 2 katına çıkıyor mu diye boş gebelik falan olabilir dış gebelik zehirlenme bunlar olursa sizde etkilenirsiniz kesin takip edilmesi gerek
Esma006 Mrvsmt2502 son adet başlamasından saçma oluyor ama mantıken adet oluyor bittiginden sonra hesaplaniyor
Aleyzeee medinermysa normalde vermen lazımdı artış için ben ilk 94 ile öğrenip iki gün sonra aynı yerde tekrar kan verdim kadın doğum doktorum o zaman değerine bakıp hangi gün gelmemi söyledi o zaman keseyi görmüştüm kese 5 haftalık la uyumluydu
Esma006 medinermysa bazen adetle alakasi da olmuyor aslında adet olursun atıyorum iki hafta sknra hamile kalırsın ultrasonda belli olur
medinermysa benim son adet tarihim 23 aralik kizlar ve ben ocakta adetime 4 gün kala bir ilişki yasadim
Gulcan355 medinermysa suan 6 haftalıksınız son adet tahrihine göre, bence 2 testi de yaptırın artıyor mu diye bakman için ve 1 buçuk haftaya Kasım doğumdan randevu alım hem kalb atışını hemde keseyi net görürsünüz
AnayimBenAna_ medinermysa tam 5+0 dım ama doktorum geç döllenme en fazla 4 haftalık demişti keseyide zor görmüştük :)
medinermysa AnayimBenAna_ son adet tarihini soruyorlar ama ben daha yeni hamile kaldim hesaplama yanliş yapilşyor
AnayimBenAna_ medinermysa don adete göre baz alınır genelde. Eğer çok uçurum fark varsa doktor dat belirler o da düzenlenmiş adet tarihi oluyor. Ama genelde bebekler haftasını yakalıyorlar 🌸