Muhammedmomss Kızlar bebeğimin battaniyesine çay döküldğ bende sıcak suya çamaşır sodasına yatırdım sonra yıkadım makinayada attım çamaşır sodası ama çıkmamış nasıl çıkarcam beyaz battaniye ve bi kaç zıbındada kaka lekesi var
minikbebegim06 Muhammedmomss e bebekte baby me leke çıkarıcı var ben kendi camasirlarimiza da onu kullanıyorum hem bebeğin eşyalarını farkli kimyasalla yikamamis olursunuz bebek için leke çıkarıcı o dediğim
14022024 Muhammedmomss e bebekte sprey leke çıkarıcı var ben ondan çok memenunum lekenin üzerine sıkıp hemen yıkıyorum hiç bisy kalmiyor hatta toz olaninida perdelerimde bile kullandım suya bastım bembeyaz yaptı
Aylaa123 Muhammedmomss leke cıkarıcı kullanmıyorum bebek deterjanı + toz sabun ekliyorum makinaya 40 derecede yokıyorum hiç leke meke kalmıyor
ayse5487 Domol güzel ama çok kimyasal asla bebişinin eşyalarına değdirme canım mümkünse den de elinle temas etme hiç
Tosbalak Muhammedmomss going zeero oksijen bazlı toz leke çıkarıcı doğal içerikli öneririm bebek kıyafetlerindeki kaka lekesini çıkarıyor