Aryayldz Enisecik Çok sevindim. Rabbim daha çok iyilik versin inşallah. Bizde şimdilik iyiyiz sanırım kontrolümüze az kaldı 14 şubat nasip olursa inşallah. O zaman öğrencez bakalım.
Minikmucizemmm26 Enisecik hemen hemen gebeliğimin başından beri böyleyim desem yeri çok nadir deliksiz uyuduğum çoğu zaman aşırı yorgun gibi inliyorum bunun bile farkındayım bı kere tuvalete kalkayim ben geri uyuyana kadar 1 saat geçiyo 😂😂
Minikmucizemmm26 Enisecik parça bölük 11.30 12 ye kadar filan uyuyorum ama tabi bunun gece ortalama 3 saati uyanık geciyo 1-2 saatte yarı bilinç açık gibi uyuyorum geriye elde ne kalırsa işte 😂 zamanla daha da azalır diye düşünüyorum daha 28+3 teyiz çünkü
Enisecik Minikmucizemmm26 sağa sola dönerken uyanarak dönüyoruz zaten zamanla da aynı gidiyor valla uykuyu sevenler buna alıştık diyebilirim
Minikmucizemmm26 Enisecik vücut doğum sonrasına hazırlanıyor aslında sağlıkla gelsinler de eminim kucağımıza alınca unutulur gider🥰
deletedmom43191 Enisecik bebek zaten kanalda daha normalden dönülmez ya suni ya kendi sancim bakalım perşembe günü kontrolüm var yine