Mervecimmm Rosemihra yarım gün bin lira tam gün iki bin lira.Ankaranın ilçesinde yaşıyorum merkezde fiyatlar baya yüksek diye duydum.
AnayimBenAna_ Rosemihra yok ya benimki iyidir severim kendisini🌸 naptın yapılacak işlerin varmı dedi bende dedim mutfak dolaplarını silicek kocam diye ben ablana derim gelir siler dedi 🤭
daghan_ Rosemihra bende 38 E girdim iki gündür cam perde temizledim her işi yapmaya devam ediyorum maalesef birine şunu yap diyene kadar dikkatli bi şekilde yapıyorum çok şükür
Rosemihra daghan_ Ben de bugün camlar ile perdeleri bitirdim aynı şeyleri yapmışız. Kesinlikle katılıyorum , k. Validem niye söylemedin diyor bu zamana kadar. Söylemem mi lazım karnım burnumda. Herşey kendi yaptığımız güzel kimseye minnet etmeden
daghan_ Rosemihra senin ki yine teklif etmiş benim ki de diyor benim fıtığım var ne benden ne annenden hayır var diyor halbuki ben tenezzül etmedim ah ah
Mervecimmm Rosemihra doğrudur İstanbulda 5 yıl yaşadım bekarken. Geçim çok zor orda Allah yardımcınız olsun.
Namesiz6 Rosemihra Yavrum ben 37+0 oldum bugün.Şu ana kadar herşeyimi yapıyorum.Ama eskisi kadar gücüm yetmez riske atmayım diye dinlene dinlene.Kendini yormadan yap tabi.Zaman geçmez yoksa 🙈🙈
Rosemihra Namesiz6 yaptım Bugün içim rahat ettim camlar perdeler mis gibi 😌 dinlene dinlene yaptım . Baktım herkes yapmış 🙂
Esra1139 Rosemihra kimse evinizi temizlemek zorunda değil zaten yapamıyorsanız yardımcı bi abla tutarsın bir kerelik olur biter
Rosemihra Esra1139 Ben de evimi temizlemek zorunda diye kimseden bahsetmedim . Eşim kendi annesine kendi söyledi . Nerede gördünüz zorunda lafını
Esra1139 Rosemihra beklentiniz olmuş ondan diyorum kendi söylemeliydi vs demişsiniz ya kimseden beklemeyin diyorum
Rosemihra daghan_ yok teklif etmedi eşim söylemiş ondan sonra öyle söylemeye başladı 😌 ben de istemediğim için kendim dün bitirdim mis gibi oldu . Boşver canım yapmasınlar daha iyi
meyro-2021 Rosemihra bnde 25 şubat sezryan olcam ayın15 inde temizlik yspmya başlcam eşimde yardımcı olur bnde ufak tefek elmin yetgi yerleri silcem evim kucuk esim cognu yapar cok ayakta durmadıgın sürce bişe olmaz cnm bnce