birkizanneesi AnayimBenAna_ daha önce aynı hastanede geçen sene ameliyat oldum belden uyuşturmuşlardı sezeryan gibi çıktığımda çok üşüyordum doğum deneyimi değil ama ameliyat deneyimi yaşadım o yüzden kalın pijama çok kullanışlı olacak. Hatta sıcak su torbası götürenlerde var. Ben devlette olacam ama en yakın arkadaşımda özel de doğum yaptı sezeryan olmuştu o da kalın polar pijama al dedi o da üşümüş baya mutlaka size de tavsiye ederim:)
adatuna eliff4 3 battaniye çok ya bi tane nohut battaniye alın yeter bence, el yüz havlusuna da gerek yok peçete oluyor zaten Peluş takım yelek felan hiç gerek yok hastaneler sıcacık :)
eliff4 adatuna hastaneden çıkarken falan kullanmak için koydum canım nohut battaniye hemşireye vericem zaten altına yaymak içinde kullanırım battaniye
birkizanneesi Gzde4507 ben de öyle yaptım canım ne olur ne olmaz zaten Ankara mart nisan ayında hava bozuk oluyor içerde lazım olmasa da 3ve giderken bile lazım olur ben nasıl gittiysem öyle o kıyafetlerle gelecem eğer çok soğuk olursa kalın pijama polar takımı mı giyer hastaneden çıkarım.
Gzde4507 birkizanneesi evet bnde koyarım. İlçedeyim bn Kırklareli’nde merkez de olcak doğumum 50 dk falan yol. Eşim git gel yapmasın sürekli. Araba da durur fazladan alayım. Devlet hastanesi olduğu için bilemiyorum nasıl olur
birkizanneesi AnayimBenAna_ rica ederim ne demek. Siz üşümemiş olabilirsiniz ilkinde ama çoğu kişi üşüyor. Çevremin tecrübesine ve kendi tecrübeme inanıyorum gerisi teferruat :)
Eminegurcu Gzde4507 kızlar pijamayı elbise şeklinde mi aldınız yoksa normal alt üst mü ben 1 lohusa 1 normal pijama aldım acaba 1 tanede elbise mi alsam dye düşünüyorum tecrübeliler yardımcı olabilir misiniz
Gzde4507 Eminegurcu 1 lohusa pijama aldım bi tane de düğmeli aldım. 1 tane de evden kalın koycam (nolur nolmaz diye ). Bnde doğum yapmadım bilmiyorum yeter mi
Eminegurcu Gzde4507 ilk doğum yapanlar yani biz bize az geliyor kimisi sadece 1 pijama 1 takım da bebek kıyafetiyle gidiyor bende seninki gibi aldım inş yeter bize 😂