ayelkusum 13 haftada kız diye öğrendik dün 14 olduk bi çıkıntı var dendi erkek gibi dendi bugün net bir şekilde bacağını açtı kız dendi diğer doktor da baksın dendi o da erkek dedi yan yana iki doktor birisi kız birisi erkek diyor
Elis27 ayelkusum bence siz iki Dr değil farklı bir hastanede gidin devlete gidiyorsanız özele gidin Dr iyi olduğundan emin olun ama USG cihazı kaliteli olan bir hastane tercih etmenizi öneririm bu arada haftanizda küçük 16 dan sonra netleşir 14 de de düşük ihtimal olsa da yanılma payı vardır
aslhnkrts9 ayelkusum vajinal ultrasonla bakıldı mı bi de bebek nasıl duruyo baş geliş mi makat mı İlk baştan beri aynı durumu yaşamıştık detaylı da bile kız gibi dikkat çekiyorum kız gibi demişlerdi 😀 mi ara randevu da makat gelişli duruyordu doktorum vajinal bakıcam bide şimdi de gösterme cinsiyeti bakalım demişti orda çok net görünmüştü
Guliz ayelkusum bana da bugün kordon var anlayamıyorum ama çıkıntı yok dedi sonra zorla çıkıntı buldu qma sakın alılveriş yapma belli olmaz dedi şuan başa döndük yine😂😂😂yüzde80 bile diyemem galiba erkek dedi
ayelkusum sila_dgngn canım hep bacak arasına baktılar görüntü bu hocamız bi çıkıntı olduğunun farkında ama bu penise benzemiyor diyor
Elis27 ayelkusum çağan kocarepenin cinsiyet ile ilgili konuşmaları var isterseniz bakabilirsiniz görselde var 15 haftalık bir kız bebeğinin cinsiyetinin paylaşmış mesela erkek gibi görünüyor ama kız bebekmis yabi bence 16 bekleyin sabırlı davranabilirsiniz yoksada başka bir özel hastaneye gidebilirsiniz
Dilaraa0740 ayelkusum aynı şekilde banada 17. Haftaya kadar 3 doktor kız dedi bugün başka doktora gittim 4. Doktor erkek dedi bunu verdi valla şok olduk kız diye bilioduk