Sila_38 zeynephkn07 1 hafta önce normal kontrole gittim doktorum ayrıntılı ultrason istedi şehir hastanesi ya da özele git şehir hastanesine gittik başka bi doktordan sıra aldık o doktorda dedi ayrıntılı ultrason die randevuyla girdim randevu alınıyor
Elifmehmetemin zeynephkn07 evet önce kadın doğuma gidiceksin o seni yonlendircek perinatolojiye diğer türlü randevu alamıyorsun bide sabah 10 ile akşam 10 da bakın o saatler genelde açılıyor randevu
Gulcan355 zeynephkn07 mhrs ara söyle onlar bakıyorlarlar istediğin hastanede randevu ben öyle yapmıştım 2 hafta sonrasına doktorumun demesiyle almıştım
Elifmehmetemin zeynephkn07 rica ederim canım özel takipliyim dedin sıkıntın ne acaba bende öyle takipli hastayım ya
bulutsm Öncelikle kadın doğuma muayene oldum onlar yönlendşrdiler sonrasında bana tarşh verildi bu tarihte gelip almanız lazım diye gittim marta randevu verdiler (Kocaeli şehir hastanesi için)
zeynephkn07 @Elifmehmetemin özel derken özel hastaneye gidiyorum muayenelerim için onu kastetmiştim :) siz ne için özel takiplisiniz acaba
Elifmehmetemin zeynephkn07 ben serklaj oluyorum gebeliklerimde canım rahim ağzında açıklık oluyor gebelik ilerledikçe o yüzden rahîm ağzı dikiliyor 38.ci haftada alıyor dikişleri doktor