Yesmm21 Meridaily biz normalden korunuyoruz eşimle adet bitiminden sonra korunmasız ilişkimiz oldu sadece bir kere ve sonra korunmaya devam ettim ve süpriz hamileyim 😆
Meridaily Melisafurkann anlamadım valla kuzum 🤔 doktor 3 ü ve 6 sı değerlendir dedi. Ben dün değerlendirdim yine değerlendirmeli miyim yoksa 6 sını mı beklesem bilemedim 😁
Meridaily Melisafurkann yok kuzum o zaman ben bugün de değerlendireyim ya garanti olsun😁 acaba prolaktin ilacımın etkisi olabilir mi diye de düşünüyorum 🤔 olmaz heralde ya
Melisafurkann Meridaily canım ilaçtan sonra böyke birşey yaşayan var mı tartışma aç bakalım belki yaşaualnlar vardır
Ftrhn Meridaily olabilir canım. Demekki erken yumurtlama görüyorsun. Benim de adetten sonra hemen 9. Gün olurdu
Nuriay Meridaily nasil yakaladin ya helal olsun sonra diyorlarki adetden 3 4 gun sonra baslayin ama. iste boyle eerken yumurtlayib erkek hamiligini ogrenen az degil
Meridaily Nuriay ay ben de şaşkınım kuzum🤭 şans eseri yapayım dedim pik çıktı. Adet bittiği gibi başlanmalı bence ovülasyona. İnşallah bize de nasip olur bu ay🥹🤲🏻