De25 Elis27 hem ağır bir grip geçiriyorum hemde dün sabahtan beri hastanedeydim sancim çıktı bebek ilerden gidiyormuş doktor risk dedi erken doğum dan kotktu
busragamze 28+1 haftalıkken kontrole gitmiştim kız bebek bekliyorum bende, kilosu 1289 boyu 35 cm demişti doktorum normal dedi ama forumda bakıyorum genelde bebek boyu bu haftalarda 40 cm vs. çıkmış acaba normal midir ki 35 cm olması
Gokcemira 26+4 de kontrole gitmiştim kız bebiş, 970 gramdı. Çok aşır grip oldum bebişi etkiler diye korkuyorum 🥺
Elis27 De25 şeker yükleme testi yaptırmışmiydiniz gebelik şekeriniz olabilir belki . İnşallah öyle bişi olmaz cnm kendini strese sokarak olumsuz düşünme güzel düşünmeye çalış zamanında gelir inşallah zaten hastanede gerekli önlem alıyorlar erken doğum riskine karşı korkma . Grip konusunda gerçekten çok zor bende bademciklerim şişmişti 1 hafta 10 gün perişan oldum gece gündüz ilacda alamadım sadece parol içiyordum bitki çayları da ama banamisin demiyordu kuluçka süresi var o dolmayinca geçmiyor malesef inşallah tez zamanda iyileşir siniz .
De25 Elis27 ben şeker yüklemesi yaptırmadı 29 hastalığım ya gittim gebelik sekerinden şüphelenilen 31 haftalık kiloda dediler seker takibi yaptılar