Bebekmert De25 28 yaşındayım benimde ikinci gebeliğim 31 olduk bugün 28 haftada 1200 Gr 40 cm di erkek bebek bekliyorum Perşembe günü son durum ne ogrenicem. Herşeyi hazır dolabını dizdim çantamı hazırladım diğer çocuğum da 3 yaşında olduğu için daha fazla agirlasmadan yaptım dolabı gelince
De25 Benim bebek kız 1.450 kilo🧿 boy 55 acilde bayıldım doktor kontrolüne gitmedim çok hareketli bir bebek ama gripten dolayı oda etkilendi doğuma kadar çok kilo alır diye korkuyorum doğuracak diye bende 63 kiloyum
Baby_B De25 28+6 da 1500 idi 40 cm 31+5 te 1900 idi 42 cm Suan 33+4 deyiz Kontrol 34.haftamda olucak bakalim
De25 Elis27 hem ağır bir grip geçiriyorum hemde dün sabahtan beri hastanedeydim sancim çıktı bebek ilerden gidiyormuş doktor risk dedi erken doğum dan kotktu
busragamze 28+1 haftalıkken kontrole gitmiştim kız bebek bekliyorum bende, kilosu 1289 boyu 35 cm demişti doktorum normal dedi ama forumda bakıyorum genelde bebek boyu bu haftalarda 40 cm vs. çıkmış acaba normal midir ki 35 cm olması
Gokcemira 26+4 de kontrole gitmiştim kız bebiş, 970 gramdı. Çok aşır grip oldum bebişi etkiler diye korkuyorum 🥺
Elis27 De25 şeker yükleme testi yaptırmışmiydiniz gebelik şekeriniz olabilir belki . İnşallah öyle bişi olmaz cnm kendini strese sokarak olumsuz düşünme güzel düşünmeye çalış zamanında gelir inşallah zaten hastanede gerekli önlem alıyorlar erken doğum riskine karşı korkma . Grip konusunda gerçekten çok zor bende bademciklerim şişmişti 1 hafta 10 gün perişan oldum gece gündüz ilacda alamadım sadece parol içiyordum bitki çayları da ama banamisin demiyordu kuluçka süresi var o dolmayinca geçmiyor malesef inşallah tez zamanda iyileşir siniz .