ikiyavruskaannesii İkinci gebelik 29.haftadayim Güncel kilosunu henüz bilmiyorum. Randavum 30.haftada En son 27.hafta da 1 kilo üstü demişti doktor boyu da hafta ile uyumlu idi. Her şeyi hazır şükür Sezeryan olacak nisanın ikinci haftası. Hastane çantam kaldı onu da Şubat sonu Mart başı halledip kafam rahat bekleyeceğim.
Elis27 De25 merhaba son adet tarihiniz nedir bende yarın 29 haftalık oluyorum devlete gidiyorum bu ara kontrollerim sık oldugu için özele gidemedim bende bebeğimin kilosunu boyunu merak ediyorum önümüzdeki günlerde inşallah gideceğim özele orda öğrenirim ama merak da ediyorum bu arada benimde 3.cu çocuğum olacak kıyafetlerini yikayacam bebeğimin ütüleme işini henüz düşünmüyorum ileriki zamanlarda utulemeyi de yaparım diyorum 🙃 eksiklerimiz henüz var
Asdfgh122 Asdfgh122 benim kilom değişmiyor bebişin artıyor. Diyabetim var doktorum bu sebeple olabileceğini söyledi
Bebekmert De25 28 yaşındayım benimde ikinci gebeliğim 31 olduk bugün 28 haftada 1200 Gr 40 cm di erkek bebek bekliyorum Perşembe günü son durum ne ogrenicem. Herşeyi hazır dolabını dizdim çantamı hazırladım diğer çocuğum da 3 yaşında olduğu için daha fazla agirlasmadan yaptım dolabı gelince
De25 Benim bebek kız 1.450 kilo🧿 boy 55 acilde bayıldım doktor kontrolüne gitmedim çok hareketli bir bebek ama gripten dolayı oda etkilendi doğuma kadar çok kilo alır diye korkuyorum doğuracak diye bende 63 kiloyum
Baby_B De25 28+6 da 1500 idi 40 cm 31+5 te 1900 idi 42 cm Suan 33+4 deyiz Kontrol 34.haftamda olucak bakalim
De25 Elis27 hem ağır bir grip geçiriyorum hemde dün sabahtan beri hastanedeydim sancim çıktı bebek ilerden gidiyormuş doktor risk dedi erken doğum dan kotktu
busragamze 28+1 haftalıkken kontrole gitmiştim kız bebek bekliyorum bende, kilosu 1289 boyu 35 cm demişti doktorum normal dedi ama forumda bakıyorum genelde bebek boyu bu haftalarda 40 cm vs. çıkmış acaba normal midir ki 35 cm olması