Ozlemerikci543450 Papatyam02 tüp bebek oldum yerleşme de yaşadım hemde onlarca progestan kullanılırken kişiden kişiye değişir ama kanama kırmızı vs ise tehlikeli doktorunuza danışın
Papatyam02 Ozlemerikci543450 yok cnm ben yasamadım merak edıyorum acaba tuttmu tutmadımı sormak ıstedım
Ozlemerikci543450 Ceydaaas1 şuan 2 aylık civarındayım doktorum 3 ay bitene kadar hem fitil hem göbekten devam dedi bebekler ikiz belki bundan da olabilir ama duyduğum kadarıyla da ilk 3 ay devam ediliyor
Ceydaaas1 Ozlemerikci543450 bende 4 aylik oldum hala devam et dedi Dr fitil olarak hem aşılama hemde miyomum olduğu için mi bilmiyorum gidince soracagim neden kullaniyorum diye
Ozlemerikci543450 Ceydaaas1 belki garanti sorun çıkmasın diyedir ama 4 ay baya olmuş aslında sadece fitil mi iğne de yapıyor musunuz bide dozajı nedir benim fitil sabah 2 akşam 2 iğne de sabah akşam 1 tabe
Ceydaaas1 Ozlemerikci543450 sadece fitil benim 200 gr kutuda yazan sabah bir akşam bir sizin tüp bebek diye iğne heralde
Ozlemerikci543450 Ceydaaas1 hem tüp bebek hem ikiz diye fazla kullanıyorum biraz bende bitsin diye bekliyorum walla 😊