Minikfasulyem_1 Bugün kontrole gittim 31. Haftadayım bebeğim bu zamana kadar baş aşağı pozisyondaydı şimdi ise popoyu aşağı vermiş geri dönermi acaba bu durumu yaşayananız oldu mu
Daisyy000 Minikfasulyem_1 36ya kadar donme ihtimali yüksek, sonra ihtimal düşüyor,benimki dönmedi sezaryen oldum😬
gamzetahsin Minikfasulyem_1 benımde 32 de bas asagıydı 34te makat geliş suan 36+5 İz bas asagı bu saaatten sonra zor döner dedı daha döner merak etme 😀
Daisyy000 Minikfasulyem_1 Bende cokkkk korkuyordum.. Hayırlısını isteyin,normal doğumda kolay değil 🌺
Minikfasulyem_1 Aslaninannesi_ sağlıkla kucağınıza alın inşallah hakkımızda en güzelini nasip etsin rabbim bizlere 🙏🏼✨ ama insan tırsmıyorda değil şahsen ben biraz ameliyat olmaktan sonrasından korkuyorum inşallah süreçlerimiz ağrısız sızısız geçer
Aslaninannesi_ Minikfasulyem_1 28 den beri dönmüyor benimkide tabikide korkuyorum ama kendimi buna hazırlamam gerekiyor orda bizi bekleyen bebeklerimiz var tek değiliz
Elis27 Minikfasulyem_1 haftaniz çok erken doğum esnasında dönen bebekler dahi var 37 den sonra dönebilir benim kızım 37 haftada kdr makat gelişti 37 den sonra döndü normal doğum oldu 🙃 bebeslerin son ana kdr ne yapacağı belli olmaz
Minikfasulyem_1 Daisyy000 hiçbiri kolay değil elbet farkındayım kendimi en başından beri normale hazırladım psikolojik olarak o yüzden sanırım biraz korktum ama her zaman dediğim gibi sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum tüm hamişler için her şeyin en güzeli olsun 🙏🏼
Gamzeli_03 Minikfasulyem_1 ilk doğum sezeryandı arada 5 sene olunca ikinci normal istedim doktorum mümkün değil zaten makat geliş bu şekil de almaz kimse seni normal doğuma dedi sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok sezeryan da Rabb’im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😘