Abilikardesli Love1007 ben ne yapayım kız 😂 eşimde diyor keşke hep böyle kalsan eline yüzüne can geldi diyor 😆 çok zayıftım kilo almama ailecek sevindik
Srp53 Ayshababy yani yeme şeklim değişmedi bir de nerdeyse haftanın 5 günü en az 1.5 saat yürüyüş yaptım. Son iki haftadır yapamıyorum o da yoruluyorum artık. 35e kadar hep yürüdüm yani.
myangelson Love1007 33+6 haftaligiz normalde 10 kilo almıştım ama 4-5 gündür hastayım 2 kilo vermişim 8 kilo ile devam ediyoruz 🥲
Oph3lia 24+3, 8 kilo aldım 🥹 Basenlerimin geri gelmiş olması biraz üzüyor açıkçası, normalde yediğimden çok fazla da yemiyorum. Arada küçük kaçamaklar var tabii 😄
gamzela47 Love1007 selamun aleyküm Hamişer ben 50 kiloydum 60 oldum ilaçlardan mı artık bilmiyorum vitamin ilacı demir ilacı çocuk gelişimi için başka vitamin kanama alanım vardı iğne ve hap kullandım 18+1 günüz Temmuz annesiyim Rabbimin izniyle kızımda da aynı tarih te hamile kalmıştımm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🥰🤲 Sağlıklı doğum diliyorum hepimize
CattWomann Love1007 ilk gebeliiğimde 45 den 70 e çıkmıştım 70 le doğuma girdim Şimdi de 45 den 60 çıktım 36+1 olduk bakalım daha almam inşallah 😅
ikibaloglanannesi Love1007 29.hafta henüz almadım :) ikinci gebelik İlk gebelikte ise toplam 6 kilo almıştım.