Cicegimmmm Sorum ustte kizlar bu ay sonuna kadar hem keseyi hem kalp atisini duyabilir miyim benim gibi dusuk beta ile ogrenrn var mi
Yuuki Cicegimmmm Haftaya kese görünür ancak ben ilk gebeligimde 61 de öğrendim ogrendigimden 8 gün sonra falandı kese göründü şuan sadece kan takibi yapabilirsiniz düzenli artışta mi diye
zynpknt Cicegimmmm muhtemelen bi 13-14 gün sonra keseyi görürsünüz ondan da 1 hafta 10 gün sonra kalp atışı duyarsanız seyrinde ilerlerse hayırlı olsun 🌸
Basakparlar Cicegimmmm benim 2275’di kese gözüktüğünde ama vajinal ultrasonda karından belki 5000 üzeridir tam bilmiyorum kalp atışınıda 2 hafta sonra duymuştum biraz beklemen gerekiyor hatta sen 2 günde bir beta değeri takibi yap hızlı yükselir belki
Cicegimmmm İnsaAllah a Ftmaa0 baya cokmus bin diye biliyordum ayy yeterki saglikli ilerlesinde beklerim ☺️🤲🏻
zynpknt Yuuki siz erken görmüşsünüz ya ben 300 le öğrendim 6 gün sonra gördük keseyi kalp atışını da ondan 10 gün sonra duyduk ama tabi randevum o zamandı daha erken görünür müydü bilmiyorum garantiye almak istedim😂
Cicegimmmm zynpknt evet dun hasta oldum acile gittim doktor suphen varmi diyince yaptirayim nolcak dedim 40 cikti ama doktor olumsuz konustu biraz korktum
Cicegimmmm Basakparlar yarin sabah bide cuma oglen vericem isten ne zaman izin alirsam gidip vericem dua edinde saglikli ilerlesin ilk gebeligim kimyasal olmustu korkudan sevinemiyorum bile
Deletedmom254 Merhaba doktorum karından 2500 olduğunda görüneceğini söylemişti. Öğrendiğimde 154tü betam, ikiye katlayarak hesapladık 2500 civarı olduğunda görebildik keseyi
Cicegimmmm Deletedmom254 ayy benim bugun yumurtlamamim ustunden tam 15 gun gecti cok yeni daha ondan dusuktur 20 si pik gordum 1 bos bi dolu ilerledik acaba hangi gun tuttu 😊