Snnur Merhabalar tüp bebekle ikizlerim olacaktı şu an 12.haftadaym fakat bebeğimin birinin 9 haftalık kalbi durmuş. Başına gelen var mı diğerine birsey olamasından korkuyorum 🥺🥺
Smiley87 Snnur evet benim yengemin başına geldi ama tam haftasını bilemiyorum başlardaydı. Bebeklerin birinin kalbi durmuştu ama diğeri doğdu çok şükür
Parilti007 Benim ilk tüp bebekle gebeliğim öyleydi ama tek yumurta ikizi olduğundan birinin kalbi durunca diğeri durdu😔 çift yumurta ikizleri etkilenmiyor keseleri ayrı olduğu için. Her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda güzel düşünün
Parilti007 Snnur çift yumurta ikizlerinde çok görülen bir şeymiş o sıkmayın canınızı. Diğeri kolay kolay etkilenmez demişti doktorum.
Snnur Çok sağolun biraz içim rahatladı saatlerdir ağlıyorum doktor olacakları söyleyince çok korktum 🥺
Kocamanailem_ Tek yumurta ikizi bebeklere hamileydim. Aralarında 1 hafta fark vardı. En son 7. haftada bebeklerden birinin kalbi durdu . Kalbi duran bebek iyice küçüldü ve yok oldu. Şuan 33 haftalık hamileyim. Gebeliğim tek devam ediyor