Sultankaba iknrkc tansiyon kilo takibi haftanız yaklaştıysa tetanoz aşısı ve idrarla kan tahlili gibi şeyler için çağırıyorlar 20 haftalık olduysanız eğer hemşireler küçük bir cihazla bebek hareketlerini dinliyor rutin kontroller yani ama çok iyi oluyor özellikle hareketlerini dinlemek benim çok hoşuma gidiyor 🙃
Denizlina09 iknrkc ben de daha sabah gittim. Kan verdim kilo tansiyon baktılar aşi için tarih verdiler. Onlarda doktora destek bir şekilde takip sağlıyorlar. 🌸
Lina1302 iknrkc tansiyon kilo boy kan değerlerine bakıyorlar benimde çağırdılar gidemedim sonra bilgileri telefondan söyledim onlar girdi
deletedmom43191 iknrkc evet kalp atisi bakılıyor tetanoz aşısı yapılıyor gebelik boyunda 3 4 defa gidiyorsun zaten ama kayıt önemli
Mervecimmm iknrkc eğer düzenli olarak başka bir yerde takiplerini yaptırıyorsan çok önemli değil. Beni de izlem zamanı gelince arıyorlar ben de en son kontrolde doktor ne söylemişse onun bilgisini veriyorum tamam diyorlar bu kadar 🤷🏻♀️
Parilti007 Beni düzenli çağırıyorlar kan ve idrar tahlili alıyorlar, tansiyon ve kilo ölçüyorlar. güzel bence düzenli izlemeleri. Yarın yine gideceğim en son 6.aya girerken gitmiştim şimdi 7deyiz
Smiley87 iknrkc tansiyon, kilo takibi, tetanoz aşısı rakibi. İdrara baksbiliyor. Bir de kalp atışı bakıyor