Lilyeva Merhabalar 2 aydır korunmuyoruz daha öncesinde Reglime 6 gün kala göğüslerim hassaslaşmaya başlardı regl olunca geçerdi ancak 2 aydır yumurtlamadan hemen sonra hassaslaşıp ağrıyor ve gün geçtikçe ağrısı daha da artıyor ta ki regl olana kadar hormonal bir bozukluk mu yoksa norma bir süreç mi anlayamadım yaşayanınız var mı böyle bir durumu ?
Nurussemss Lilyeva benim de bu ay dediğiniz gibi oldu, ama bende ekstra basla ağrılarda var sırt ve baş dönmesi vs
Lilyeva gizemm_ocal anladım canım teşekkür ederim Gebeliğe engel mi diye tedirgin oldum Prolaktin hormonum mu çok yüksek acaba diye korktum açıkçası
gizemm_ocal Lilyeva hayır hayır prolaktinle hiç alakası yok canım. Yumurtlamadan sonra çatlama olunca progesteron hormonu aniden yükseliyor ya ondan dolayı göğüs hassasiyeti ve acısı oluyormuş normal yani
Lilyeva Nurussemss yaşadıklarımız psikolojikde olabilir tabi korunmayı bıraktıktan sonra insan hemen hamile kalacağım psikolojisine bürünüyor ama maalesef bende öyle olmadı 🥹 2 gün kaldı reglime eğer regl olursam ki muhtemelen olacağım hala negatif testler 3. Gününe randevu aldım hormon testi yaptıracağım yine de aklımda kalmasın istiyorum bu göğüs hassasiyeti inanılmaz rahatsız edici
Nurussemss Lilyeva doğru diyorsun canım, inşallah sıkıntı çıkmaz, nasibi dünyada ne zamansa şartlar ne olursa olsun bir şekil de nasip oluyor, değilse de dünyanın ilacı bitkisi testi vs yine olmuyr. Her şey gönlümuzce olsun evvela ve herdaim hayırlısı…