CattWomann Melike1526LM 35+3 2540 civarıydı bana az gibi geldi şimdi 36 oldum perşembe kontrol var bakalım inşallah kilo almıştır
Ozgur201_ Edafmo Allah bağışlasın. bu haftalarda doğan bebekler küvez görürmü? 30 haftadayım erken ola bilir bebeğim o yüzden soruyorum
Melike1526LM Edafmo allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah benimde erken doğum riskim var 35+2 deyim şuan doğumdan sonra bebekte bi sorun oldumu acaba
Ciiseemmm Ozgur201_ 36.0 da doğum yaptım küvze girmedi hiç akciğerleri vs gelişmişti kilosu 3,50 ydi bebekten bebeğe göre değişiyor zamanından doğup girenler de var
Ozgur201_ Melike1526LM amin. Siz de aynı şekilde. Aslında doktor demedi de. Bende enfeksiyon ve protein kaçağı çıktı azcık. Tansiyon yok. Kendi-kendime ya tansiyon da yükselirse erken olursa diye evham yapıyorum🥲
Melike1526LM Ozgur201_ doktor demediyse hiç kendinize stres yapmayın bişey olmaz Allahın izniyle ne kadar kötü düşünürsek o kadar kötüyü çağırıyoruz aslında
Melike1526LM Edafmo ciğer geliştirici iğne yapılmışmıydı acaba umarım şimdi herşey yolundadır sorup sizi üzmek istemem
Edafmo Melike1526LM herşey yolunda çok şükür, 2 gün sonra 2 yaşına giriyor hatta :') yok ciğer geliştirici yapılmamıştı