Mutluaile1 @Mommyy123 @Sermec27 @Hilalcanim @Gulsen4224 ve diğer tum arkadaşlarıma teşekkür ederim sizlerin tahmini doğru erkek dedi. Yani daha doğrusu erkek gibi gördüm dedi 2 hafta sonra ayrıntılıda daha net belli olur dedi. Oglumun usg çıktıları duruyodu ben onla karşılaştırdıgimda erkek mi acaba diye düşündüm ama tabi ihtimal birde kızım olursa diye bekledim 🌸💓 tabiki sağlıkli olsun. Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin ❤️
obiranne3 @Mommyy123 @Sermec27 @Gulsen4224 @Hilalcanim banada bakarmısınız, burda küçük, ay sonunda öğrenicem merak ettim tahmimlerinizi kızlaar https://mutluresim.com/image/IMG-2010.15AsFH
mehtapbayarr Snql16 yaa 8. haftada bile tahmin yapanlar oluyor atsam bakarlar mi acaba 8. hafta cok kucuk degil mi🥲🥲
Mutluaile1 Snql16 Doğrudur. Açtığım postlara arkadaşları etiketlemişim ama cevap alamadım 🤗🤗 neticede tahmin. Bizlerde meraklanıyoruz 💫
Happyka Snql16 kızların pek değişmez benim de 3 tane kızım var 12 haftalıkken söylemişti ve değişmedi
Snql16 Happyka inşallah degişmes Doktor bir de bacak arasindan baktigi zaman değişmez diyorlar Teşekürler bu arada ☺️