Razismom Ss4 1 hafta oldu yeni kullanmaya başladım, artış var mı bilmiyorum daha çok enerji versin diye aldım… Her 2 göğüsten 240 ml civarında geliyor.. Az mı normal mı çok mu bilmiyorum, başından beri sağım ile besliyorum..
Daisyy000 Ss4 3-4 damla sütüm vardı. Solgar b12 sayesinde 19 aydır emziriyorum,2yasina kadar emzirmeye devam edeceğim 🌺 Benim sütüm onun sayesinde oldu ,denediğim hicbisey işe yaramamıştı.Kesinliklee deneyin
12betul Ben hiç birini denemedim . Bol su kesinlikle direk süte geçtiğini anlarsınız takip edin. Onun dışında dut kürü hem yağlandırır hem artırıyor Birde dereotu ve elma. Tabi bunlar benim deneyimim
Razismom Ss4 gegi çayı kullanıyorum günde 1 bardak, ravia lohusa yağı 1 kaşık, milkin solgar..Ve en önemlisi stres yapmıyorum.. Bu kadar kullanmanın sebebi gün içerisinde yeterince beslenemiyorum, başından beri desteksiz bakıyorum bebeğimi 🥰 4.5 aylık 8kg🤗🧿
betyy16 Daisyy000 solgar bira mayalı b12 den bahsediyorsunuz dimi? Bebeğiniz 3 aylıkken ne kadar sütünüz vardı? Birde günde 6 tane mi içiyorsunuz,?
Daisyy000 Razismom 3-4 ay kullandım sonra sütüm arttı özgüvenim de arttı ,bırakınca azalmadı🦋 Günde 6 kendi sanırım.sabah 2 ,oglen2 aksam 2 seklindeydi
Razismom Daisyy000 🥰🥰🥰🥰🥰maşallah 🧿…bende o şekilde kullanıyorum ama muhtemelen sürekli kullanırım sadece sağım yapıyorum çünkü..
Daisyy000 Razismom Bende ilerleyen zamanlarda yüzümde sivilce yapmıştı (normalde hiç sivilcem olmaz) birazda ondan bıraktım 🌺
Daisyy000 betyy16 Evet brewest years b12.Bira mayalı. Benim gogus ucum yara oldu sonrasında hiç sağmadım. Ama aylık 1-1.5 kg arası kilo alıyordu oğlum, yani baya doyuyordu
Mamacita1 Ss4 Solgar denemedim bestlak damla bende de işe yaramamıştı ama rezene çayı, tahin helvası ve pekmezli su çok işe yaramıştı bende birde bol su içiyordum nasipse yine bunları uygulamayı düşünüyorum
Ravza11 Daisyy000 bende kullanmaya başladım 1 haftadır ne zaman süt artış göstermeye başlıyor acaba benim hala bı artış olmadi
gezentianne Ss4 Emzirmedikçe azalması normal :( takviyeler çok katkı sağlamaz.Dünyanın en iyi sağım makinası dahi bebeğin emmesinden güçlü değildir :( Ben de işe döndüğümde emzirme azaldığı için azalmıştı ama 15-16 aylıktı🥹Ya da işteyken ¾ kere sağıp uyaracaksınız süt kanallarını bir kez sağım çok az