obiranne3 Ecem_P 13 haftaya kadar sürer, taş gibidir dokununca acır. südyenini çıkarsan dahi acır. şuan çok normal canım hayırlı olsun
ikibebisannesii_45 Ecem_P doğum yapana kadar geçmiyor canım . İlk zamanlardaki kadar hassas olmuyor ama devam esiyor
2cocukluana_ Ecem_P ben hamile olduğumu göğüs hassasiyetim ile anladım kuşum ilk 3 ay devam etti sanki süt doluymuş da aciyomus gibi sisti
Melisafurkann Sevgilimmmmmmm ayyy yumurtlama günü hissettiniz mi acaba benim pazar gününden Salı gününe kadar yumurtlama günümdü değerlendirdik Allah’ın izniyle bugün sadece uçlarının ağrıdığını farkketim
Ecem_P obiranne3 çok teşekkür ederim🥰 evet tam da söylediğiniz gibi sütyen çıkarırken bile acıyor 9 ay sürer mi diye biraz korktum açıkçası ilk hamileliğim olacak hiç bilgim yok
OzgeArn 14+4 haftalık hamileyim 2. Hamileliğim ilkinde hiç böyle bişey yaşamadım ama bunda 5 haftalıktan beri göğüslerimdeki hassasiyet sanki emziriyormuşum gibi uçlarında yara mevcut nereye kadar sürer bu bilemiyorum
Ecem_P OzgeArn Süresi kişiden kişiye de değişiyor sanırım 21. Haftada hala devam ediyor diyen de var 13 haftaya kadar diyen de 😢
miroscumm Ecem_P benim ilk gebeliğimde ne zaman geçti hatırlamıyorum ama son haftalar yine başlamıştı hatta o zaman daha şiddetliydi uyuyamıyordum bile ağlatıyordu ağrısı doğurup emzirince geçmişti. Şimdi 4+3 hamileyim ağrı var bakalım ne zaman geçer
Oph3lia Ecem_P Gayet normal, hiç canımı sıkma. Benimki 3. ay civarında geçmişti, göğüslerin sadece bebişin için hazırlık yapmaya çalışıyor. 😇 Belki de seninkisi kısacık sürecek. Kişiden kişiye çok değişiyor.
Ecem_P Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten hassasiyet olur tamam ama uçları filan da bu kadar erken acıyınca korkmuştum içimi ferahlattınız 🥰