deniz_95 Sevgilimmmmmmm bana da yan etki yapıyordu ishal oluyordum maalesef doktor 3 günde 1 iç demişti kan değerlerim iyi olduğu için
anonimuye Sevgilimmmmmmm yapıyo canım tam ishal degilde bi karın agrısı oluyor ama kabız olmaktan iyi oldu benim için düzenli hergun tuvalete cıkıyorum..
Parilti007 Normalde demir ilaçları kabızlık yaparmış ama bendeki aksine düzenledi o yüzden memnunum sık çıkarmasından
Sevgilimmmmmmm deniz_95 ishal değil benim aslında. Günde bir kere çıkıyorum büyük tuvalete. Önceleri iki günde bir falandı
deniz_95 Sevgilimmmmmmm benim kullandıkça arttı. Evet ishal değil yani günde 4-5 kez çıkmıyordum ama çıkınca ishal gibiydi diyeyim daha dopru olur. Ama kabızlıktan iyi diyerekten öpüp başıma koydum😂😂😂
Nilayy95 Sevgilimmmmmmm sürekli ishaliniz 3 günden uzun sürüyorsa doktorunuza mutlaka danışın. Benim doktorum hep ishal durumumu sorar
Sevgilimmmmmmm Nilayy95 ishal değil aslında ishal olacak gibi hafif karın ağrısı sadece hemen geçiyor ama günde bir defa tek oluyor
tazeannesese Sevgilimmmmmmm günde bir defa olması normal, korkulacak bir durum yok hatta şanslısın diyebilirim çünkü genel olarak kabızlık yapar bu grup ilaçlar 🌸
ipekuysalylmz Sevgilimmmmmmm evet kişiden kişiye göre değişir. Kimini kabız yapar kimini ishal yapar. Ben kabızım mesela 🤦🤦🤦
zynpknt Sevgilimmmmmmm yani günde 3-4 kere çok sıvı oluyorsa su kaybı olabilir vücutta ama günde 1-2 kere tuvalete çıkmak zaten normal bol bol su için benim de yapmamı zorlaştırıyor ama ben günde 2 kere yapmazsam rahat edemediğim için sürekli hoşaf falan içiyorum yoksa sıkıştırıyo 🌸
gezenbiri Sevgilimmmmmmm Bazı insanlara kabızlık bazı insanları ishal yapıyor. Ben 4 yıldır kullanıyorum kronik bunun önüne geçmek için 2 yıldır parayla satın alıyorum.