Anonymouse Bitki çaylarını çok seviyordum ama gebeliğimi öğrendikten sonra hiçbirini içmedim korktum, güvenli olan bitki çayları hangileri biliyor musunuz, siz hangilerini tüketiyorsunuz? Mesela şu an canım acayip kuşburnu istiyor 🥹
Mrvsmt2502 Anonymouse gebelikte sadece ıhlamur serbest. Ben normal çay kahve vs tüketmediğim için 1 bardak yeşilçaya izin verdi doktorum .
Nilayy95 Anonymouse riskli gebeliklerde ıhlamur bile yasaklanıyor. Ama risk yoksa günde bir fincan içebiliyorsunuz. Kuşburnu yararlı olarak okumuştum. Doktorunuza mutlaka danışın. Marketteki sallama çaylarda ekstra bitkilerde katıyorlar onlardan almayın.🌸
Smiley87 Anonymouse bştki çaylarının tamamı yasak ıhlamur dışında. Meyve çaylarını içebilirsiniz ama bitkiler yasak. Ama markette satılan meyve çaylarında başka bitkiler olabiliyor içeriğini kontrol edin. Mesela kuşburnu çayına hibisküs koyuyorlar
Busetacir Anonymouse kuşburnu içebilirsin çok faydalı ama gerçek tanecikli olandan öyle sallama falan olmasın
ikibaloglanannesi Hiçbirini tüketmedim. Sadece günde 1 kahve fincanı dibek kahve , günde 2 kere de açık çay içtim.
0506asaf Mrvsmt2502 araştırdım içiliyor diye gördüm hep üç kere içtim mide bulantısına iyi geliyor diye bi şey olur mu ya korktum şimdi 8. Haftadayım bi kanamam vs olmadı
Mrvsmt2502 0506asaf kesin olur dşye bir şey yok olabilir deniliyor . Tedbirli olmakta fayda var doktorunuza danışsanız daha iyi olur 🌸
Mervecimmm Anonymouse ıhlamur ya da nane limon başka içmiyorum. İçilebilecek olan başka çaylar da vardır muhakkak ama ben hamilelikte fazla keyif almıyorum bitki çaylarından. Doktorum bana bunları içebilirsin demişti. Bir de zencefil çayı içebilirsin demişti.
Mrvsmt2502 Seherkarakoc evet doğumu başlatabileceği söyleniyor bende içmiştim bana etki etmedi ama bir deneyin isterseniz