deletedmom43191 Ss4 ilk bebeğim 24 aylikti ikinci ucuncu bebeğim ne zaman yatağa geçer bilmiyorum ne zaman 3+1 eve gecersem o zaman 😆
Hamide_00 Ss4 3 yaşına kdr park beşik de yattı hep cnm şimdi yatağında bazasında uyuyor artık 3 yaşında bıraktık beşiği sadece park beşik kullandım
Balbebek012 Ss4 6,7 aydan sonra normal yatağa geçtik çünkü çok hareketliydi Bazen ttutunup kalkmaya çalışıyordu
Ss4 deletedmom43191 deletedmom43191 kücük beşikte 6 ay yatır sanırım sonra kücük yatağa geçer ya genelde bebekler onu kastediyorum. Anlatamadım sanırımmm
deletedmom43191 Ss4 benim ilk çocuğum 4 yaşında öğle uykusuna beşikte yatıyor yani doğduğunda koymustum hala daha yatabiliyor
Ss4 deletedmom43191 büyük sanırım sizin benimki daha küçük boyuda uzun 5 aylık sanırım bebek yatağına geçeceğim
deletedmom43191 Ss4 hmm sepet besikten bahsediyosunuz heralde evet 3 4 aylık olana kadar anca kullanılır
Hilalyrdkl Ss4 sepet beşikler çok kullanılmıyor canım çocuğun boyu uzuyor zaten 1 yaşına girmeden bile bırakabilirsin bebeğin duruma bağlı . Benim kızım çabuk uzadı çünkü . O süreçten sonra normale geçersin zaten .
Hamide_00 Ss4 sepet beşik den de var bende ama çok uzun süre uyumadı ztn anca bi yaşına kdr yatabilir benim ki erkek olduğu için çok dönerek uyuyordu bi de rahatı seviyo onlar bi müddet sonra dar geliyor