agacall Arkadaşlar aklımı kaybedeceğim artık. İlk çocuğuma tek seferde hamile kaldım şimdi ikinciyi istiyorum. aralığın sonundan beri deniyoruz hamile kalamıyorum. En son 16 Aralıkta regl oldum, ozamandan beri ne gelen var ne giden.
anneoluyorumm13 Pcos olabilir mi acaba kız kardeşimde var bazen 100 günde bir adet görüyor bir kadın doğuma gösterin isterseniz
agacall anneoluyorumm13 doğumdan önce düzenli olurdum. Doğumdan sonra da spiral taktırdım 2 yol neredeyse hiç adet olmadım diyebilirim. 2 yılın sonunda çıkarttırdım hap kullanmaya başladım ilk 2 ay düzenli oldu sonra bozuldu. Pcos sonradan olan bir şey değil iş araştırdım öyle diyorlar ama bilemiyorum tabi
Smiley87 agacall doğum kontrol ilaçları yumurtlamayı baskıladığı için bıraktıktan sonra bir süre adet düzensizliği oluyor. Ben 2. Çocuğumdan sonra uzun süre kullandım. Bırsktıktsn sonra aylarca adet düzensizliği yaşadım. Hatta bir keresinde 20 gün gecikmişti
aspenkarmenn agacall benim sonradan oldu. 28 yaşındayım iki hamilelik geçirdim kürtaj falan oldum sürekli kontrollere vs gittim hiç bir sorun yoktu son 5-6 aydır adetlerim gecikmeye başladı pcos tanısı aldım sizde bir doktora görünün
Peri_Omer agacall ben de ogluma 4. Ayda hamile kaldim spiral taktirdim iki yil. çikartirdikdan 10ay sonra hamile kaldim.. spiral adeti falan bozuyor malesef
Mom6535 agacall pcos sonradan da oluşabilir her yaşta regl olan kadın Yaşar kiminle etkisi az kiminle çok olur hormonlarla alakalı bir durum stres kaynaklı bile olabiliyor doktora bir görünmekte fayda var
agacall Smiley87 benim 2. Ay oldu hala regl olmadım hamile de değilim. İnternette birkaç ay gecikme olabilir diyor ama başına gelen var mı merak ettim
agacall aspenkarmenn aaa acaba önceden vardı da bilmiyor muydunuz of bende bilmiyorum eğer varsa ve bilmiyorsam demek ki ilk çocuğuma şans eseri hamile kaldım
Beryy Benim arkadaşımda 15 aralıkta olmustu en son ve hala yok adet sadece Ocak ortası gibi lekelenme olmuş yani iki aydır adet gormuyor normalde düzenliymiş. Gebelik testi negatif çıkmıştı hala olmayınca geçen perşembe kan verdi beta 42 çıktı dış gebelik falandır diyorduk çünkü gecikmesine göre çok yüksek olması lazımdı doktorda anlayamadı kadın doğum doktoru da kan istemiş 440 geldi beş gün sonrası yani nedir acaba bilen varsa yazabilir mi Allah isteyen hak eden herkese versin insallah 🤗
agacall Beryy benim bu sabah testim pozitif çıktı arkadaşın tekrar yapsın eğer düzenli korunmasız ilişki olduysa ben şoktayım ama gerçek mi bilmiyorum doktora gitmem lazım
Beryy agacall hayırlı olsun ☺️ o da çok istiyor insallah oluşmuştur ama sorun betanın bu kadar yavaş yükselmesinde bence umarım dış gebelik vs değildir
agacall Mervealya1992 randevum vardı ama din test yaptım pozitif çıktı yarın gidicez doktora umarım sağlıklıdır